![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Θέλω να προσθέσω ένα δεύτερο για να παρακολουθεί τον υπολογιστή μου που είναι ένα Dell 3100c. Δεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για παιχνίδια γι 'αυτό μόνο που χρειάζεται είναι μια πολύ βασική κάρτα γραφικών που θα μου επιτρέψει να συνδέσετε μια δεύτερη οθόνη. Ο υπολογιστής μου χρησιμοποιεί έναν συμπαγή περίπτωση και κάθε κάρτα γραφικών θα πρέπει να έχουν μισό ύψος (νομίζω thats όπου και αν ονομάζεται) κλίμακα, ώστε να ταιριάζει στην υποδοχή PCI. Δεδομένου ότι το PC έχει μικρότερη PCI slots δεν μπορώ να αγοράσω μια νέα κάρτα γραφικών που έχει δύο εξόδους Monitor διότι δεν θα ταιριάζει τόσο im ελπίζοντας ότι μπορώ να προσθέσω ένα άλλο Κάρτα γραφικών με παρακολουθεί και να είναι σε θέση να έχει δύο φορές το χώρο στην οθόνη να κάνω τώρα. Είναι με δύο κάρτες γραφικών όπως αυτή της κανονικής, θα έχω κανένα πρόβλημα; Θα μπορούσε κανείς να συστήσει οποιαδήποτε αξιοπρεπή (αλλά αρκετά φθηνές) κάρτες γραφικών - όπως τα λέω εγώ μόνο που χρειάζεται είναι να αποδίδουν μια δεύτερη οθόνη. ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό δεν θα λειτουργήσει - δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο κάρτες γραφικών σε PCI. Αν έχετε μια PCI-E slot μπορείτε να πάρετε μια χαμηλού προφίλ διπλής DVI όπως η κάρτα 8500GT, αλλιώς θα χρειαστεί μια νέα μητρική πλακέτα. EDIT: Στην πραγματικότητα, έχω googled λίγο και φαίνεται ότι αυτό είναι δυνατό, αλλά απαιτεί κάποια hacks οδηγός μπορεί να λειτουργήσει. Μπορεί να έχουν περισσότερο τύχη με κάτι σαν αυτό ότι υποστηρίζει εγγενώς διπλή DVI.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| check out ma ιστοσελίδα για διπλές οθόνες για να σας δώσουμε μια ιδέα πώς το έκανα με μια κάρτα γραφικών:)
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αν και, όπως είπα το ένα «μικρό μορφή» Η / Υ και θα πρέπει χαμηλού προφίλ κάρτες, καθώς και μια μικρότερη κλίμακα - είναι unrelistic για να προσπαθήσουμε να έχουμε δύο οθόνες που εργάζονται με αυτήν, χωρίς να μεταβληθεί η μητρική πλακέτα; Carbon, πιστεύω ότι τον υπολογιστή μου έχει μια PCI-E slot, υπάρχει κάπου να εξετάσουμε το σύστημα μου ρυθμίσεις ώστε να μπορέσω να είναι σίγουροι; Πήρα μια ματιά στα 8500GT, βλέπω ότι έχει μία θύρα VGA, ποια είναι η άλλη θύρα για αυτό; Πιτ σας φαινόταν σαν να ήταν ένα κανονικό μέγεθος; Ποιος είναι ο τρόπος για τους περισσότερους ανθρώπους simplist προσθέσω ένα δεύτερο παρακολουθεί, εφόσον δεν μπορεί να προσθέσει μια δεύτερη κάρτα γραφικών; |
|
| |||
| |||
| να αναζητήσει μια νέα κάρτα γραφικών με DVI έξοδο, όπως μπορείτε να πάρετε μια συνδετήρ που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο παρακολουθεί επίσης τη χρήση του standerd συνδετήρ σχετικά με την κάρτα γραφικών όπως αυτό http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι ένα ζευγάρι PCI-E κάρτες με χαμηλό προφίλ διπλή DVI. Ορκίζομαι υπάρχει κάποια GeForce 8s με διπλή DVI (ίσως έκανα λάθος για το 8500, επειδή είμαι μόνο αυτό που βλέπουμε της διπλής DVI), αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια από αυτές που έχουν χαμηλό προφίλ. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 Μπορείτε, όπως προαναφέρθηκε, μια κάρτα που είναι συμβατές με έναν προσαρμογέα οδήγησης δύο οθόνες. Αν μας πείτε τη μητρική πλακέτα, το μοντέλο, ή την τρέχουσα κάρτα βίντεο, ίσως να μπορούμε να σας πω εάν έχετε PCI-E υποδοχή. EDIT 2: Μήπως κάποια έρευνα. Έχετε μία υποδοχή PCI και μια PCI-E x1 slot. Έτσι, η χαμηλού προφίλ x1 (αυτό) Θα είναι το καλύτερο στοίχημα.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Χάρη του άνθρακα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρετε μια δεύτερη οθόνη αρκετά φθηνά στο μέλλον και αν το κάνω εγώ, θα πάμε για πιθανό ότι χαμηλό προφίλ κάρτα που συνιστάται. :) Ευχαριστώ παιδιά:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ή μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το VGA Splitter 2 Port ή αν θέλετε μια φθηνότερη επιλογή σας και τα γραφικά μπορεί να χειριστεί αυτό δοκιμάστε αυτό VGA Splitter Cable
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσθέτοντας άλλη οθόνη σε Sony Vaio VGC-LV1S Desktop Computer | kfarmer | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 13 | 6η Μαΐου 2009 08:22 |
| Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με την προσθήκη ενός ανεμιστήρα σε SFF PC | unknownsingh | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 27 Απρ 2008 05:00 |
| Η προσθήκη ενός εκτυπωτή σε ένα δίκτυο | dmdougie | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 18 Δεκ. 2007 05:53 |
| Η προσθήκη επιπλέον keybord στο PC | jt80 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4η Νοεμβρίου 2007 06:05 |
| Η προσθήκη RAM | memsces | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 22 Οκτ 2007 11:37 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |