μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Συστάσεις για την προσθήκη ενός δεύτερου παρακολουθεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Μάρτη 2008, 07:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Συστάσεις για την προσθήκη ενός δεύτερου παρακολουθεί

Γεια σου

Θέλω να προσθέσω ένα δεύτερο για να παρακολουθεί τον υπολογιστή μου που είναι ένα Dell 3100c. Δεν χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για παιχνίδια γι 'αυτό μόνο που χρειάζεται είναι μια πολύ βασική κάρτα γραφικών που θα μου επιτρέψει να συνδέσετε μια δεύτερη οθόνη.

Ο υπολογιστής μου χρησιμοποιεί έναν συμπαγή περίπτωση και κάθε κάρτα γραφικών θα πρέπει να έχουν μισό ύψος (νομίζω thats όπου και αν ονομάζεται) κλίμακα, ώστε να ταιριάζει στην υποδοχή PCI.

Δεδομένου ότι το PC έχει μικρότερη PCI slots δεν μπορώ να αγοράσω μια νέα κάρτα γραφικών που έχει δύο εξόδους Monitor διότι δεν θα ταιριάζει τόσο im ελπίζοντας ότι μπορώ να προσθέσω ένα άλλο Κάρτα γραφικών με παρακολουθεί και να είναι σε θέση να έχει δύο φορές το χώρο στην οθόνη να κάνω τώρα. Είναι με δύο κάρτες γραφικών όπως αυτή της κανονικής, θα έχω κανένα πρόβλημα;

Θα μπορούσε κανείς να συστήσει οποιαδήποτε αξιοπρεπή (αλλά αρκετά φθηνές) κάρτες γραφικών - όπως τα λέω εγώ μόνο που χρειάζεται είναι να αποδίδουν μια δεύτερη οθόνη.

ευχαριστώ
Old 27 Μαρτίου 2008, 11:20
Ομάδα Δωρητών

Αυτό δεν θα λειτουργήσει - δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο κάρτες γραφικών σε PCI. Αν έχετε μια PCI-E slot μπορείτε να πάρετε μια χαμηλού προφίλ διπλής DVI όπως η κάρτα 8500GT, αλλιώς θα χρειαστεί μια νέα μητρική πλακέτα.

EDIT: Στην πραγματικότητα, έχω googled λίγο και φαίνεται ότι αυτό είναι δυνατό, αλλά απαιτεί κάποια hacks οδηγός μπορεί να λειτουργήσει. Μπορεί να έχουν περισσότερο τύχη με κάτι σαν αυτό ότι υποστηρίζει εγγενώς διπλή DVI.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 27 Μάρτη 2008, 11:24
Ομάδα Δωρητών

check out ma ιστοσελίδα για διπλές οθόνες για να σας δώσουμε μια ιδέα πώς το έκανα με μια κάρτα γραφικών:)
www.myPCbuild.piczo.com

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 27 Μάρτη 2008, 11:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αν και, όπως είπα το ένα «μικρό μορφή» Η / Υ και θα πρέπει χαμηλού προφίλ κάρτες, καθώς και μια μικρότερη κλίμακα - είναι unrelistic για να προσπαθήσουμε να έχουμε δύο οθόνες που εργάζονται με αυτήν, χωρίς να μεταβληθεί η μητρική πλακέτα;

Carbon, πιστεύω ότι τον υπολογιστή μου έχει μια PCI-E slot, υπάρχει κάπου να εξετάσουμε το σύστημα μου ρυθμίσεις ώστε να μπορέσω να είναι σίγουροι; Πήρα μια ματιά στα 8500GT, βλέπω ότι έχει μία θύρα VGA, ποια είναι η άλλη θύρα για αυτό;

Πιτ σας φαινόταν σαν να ήταν ένα κανονικό μέγεθος;

Ποιος είναι ο τρόπος για τους περισσότερους ανθρώπους simplist προσθέσω ένα δεύτερο παρακολουθεί, εφόσον δεν μπορεί να προσθέσει μια δεύτερη κάρτα γραφικών;
Old 27 Μάρτη 2008, 12:51
Ομάδα Δωρητών

να αναζητήσει μια νέα κάρτα γραφικών με DVI έξοδο, όπως μπορείτε να πάρετε μια συνδετήρ που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο παρακολουθεί επίσης τη χρήση του standerd συνδετήρ σχετικά με την κάρτα γραφικών

όπως αυτό

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3
Old 27 Μάρτη 2008, 14:01
Ομάδα Δωρητών

Εδώ είναι ένα ζευγάρι PCI-E κάρτες με χαμηλό προφίλ διπλή DVI. Ορκίζομαι υπάρχει κάποια GeForce 8s με διπλή DVI (ίσως έκανα λάθος για το 8500, επειδή είμαι μόνο αυτό που βλέπουμε της διπλής DVI), αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια από αυτές που έχουν χαμηλό προφίλ.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079

Μπορείτε, όπως προαναφέρθηκε, μια κάρτα που είναι συμβατές με έναν προσαρμογέα οδήγησης δύο οθόνες.

Αν μας πείτε τη μητρική πλακέτα, το μοντέλο, ή την τρέχουσα κάρτα βίντεο, ίσως να μπορούμε να σας πω εάν έχετε PCI-E υποδοχή.

EDIT 2: Μήπως κάποια έρευνα. Έχετε μία υποδοχή PCI και μια PCI-E x1 slot. Έτσι, η χαμηλού προφίλ x1 (αυτό) Θα είναι το καλύτερο στοίχημα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 27 Μάρτη 2008, 14:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Χάρη του άνθρακα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρετε μια δεύτερη οθόνη αρκετά φθηνά στο μέλλον και αν το κάνω εγώ, θα πάμε για πιθανό ότι χαμηλό προφίλ κάρτα που συνιστάται. :)

Ευχαριστώ παιδιά:)
Old 27 Μάρτη 2008, 15:41
Ομάδα Δωρητών

ή μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το VGA Splitter 2 Port ή αν θέλετε μια φθηνότερη επιλογή σας και τα γραφικά μπορεί να χειριστεί αυτό δοκιμάστε αυτό VGA Splitter Cable

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Προσθέτοντας άλλη οθόνη σε Sony Vaio VGC-LV1S Desktop Computer kfarmer Κάρτες Γραφικών & Monitors 13 6η Μαΐου 2009 08:22
Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με την προσθήκη ενός ανεμιστήρα σε SFF PC unknownsingh Γενική Συζήτηση Hardware 5 27 Απρ 2008 05:00
Η προσθήκη ενός εκτυπωτή σε ένα δίκτυο dmdougie Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 18 Δεκ. 2007 05:53
Η προσθήκη επιπλέον keybord στο PC jt80 Γενική Συζήτηση Hardware 2 4η Νοεμβρίου 2007 06:05
Η προσθήκη RAM memsces Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 22 Οκτ 2007 11:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.