![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Želim dodati drugog monitora na računalu koje je Dell 3100c. Ne koristite računalo za igre, pa mi je potreban samo osnovne Grafička kartica koja će dopustiti mene to povezivanje drugog monitora. My Computer koristi zbijeni slučaju i bilo grafika kartica će morati imati pola visine (Mislim da je taj što oni zovu) zagrada da bi se uklapaju u PCI utor. Budući da je računalo ima manje PCI utora ne mogu kupiti novi Grafička kartica koja ima dva izlaza Monitor jer bi im ne stane tako nadaju da mogu samo dodati drugi Grafička kartica sa monitorom i biti u mogućnosti da imaju dvostruko prostora na zaslonu I do sada. Koristi dvije grafičke kartice ovako normalno, ja ću imati problema? Itko mogao preporučiti bilo koji pristojno (ali prilično jeftini) Grafike kartice - kao da sam samo reći da je potrebno priložiti drugi monitor. hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To neće funkcionirati - ne možete koristiti dva video kartica u PCI. Ako imate PCI-E utor možete dobiti low-profile dual-DVI kartice poput 8500GT, drugo trebate novu matičnu ploču. EDIT: Zapravo, googled sam malo i izgleda da je to moguće, ali zahtijeva neki vozač hacks to izraditi Internet funkcionirati. Možda ćete imati više sreće s nešto slično ovo urođenik koja podržava dual DVI.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| check out ma website na dual monitora kako bi vam dali ideju, kako sam ga sa jednom grafičkom karticom:)
| |||
| |||
| Hvala na odgovorima momci. Iako, kao što sam rekao svojim a 'mali obrazac' PC i da će trebati nizak profil kartice, kao i manji zagrada - unrelistic da je to probati i dobiti dva monitora koji rade s njom bez promjene matične ploče? Ugljika, mislim da moj PC ima PCI-E utor, postoji li negdje potražite u mojem sistem postavki tako da mogu biti sigurni? JA je uzeo pogledati na 8500GT, vidim da ima jedan VGA luka, što je drugi port na to? Izumitelj vašem slučaju izgledao kao da je standardna veličina? Koji je način većina ljudi simplist dodajte drugi monitor, ako se ne mogu dodati drugi grafičke kartice? |
|
| |||
| |||
| izgled za grafičke kartice s DVI izlazom kao što možete dobiti connecter da će vam koristiti drugu monitor na njega također koristeći standerd connecter o grafičkom karticom kao što je ovaj http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
| |||
| |||
| Evo nekoliko PCI-E kartice s low-profile dual DVI. Kunem postoji neki GeForce 8s sa dual DVI (možda sam se krivo na 8500, jer sam samo jednom gledajući to je dual-DVI), no ne mogu je pronaći bilo koje od njih koji su niskog profila. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 Možete, kao što je navedeno prije, dobili karticu koja je kompatibilna s adapter voziti dva ekranima. Ako nam je matična ploča, model, ili trenutnom video karticu, vjerojatno mi može reći, ako ste je dobio PCI-E utor. EDIT 2: Jeste nekih istraživanja. Imate jedan PCI utor i jedan PCI-E x1 utor. Tako niska profil x1 (ovo) Će biti vaš najbolji kladiti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Hvala Carbon, možda ću imati priliku da se na drugi ekran prilično jeftini u budućnosti, i ako sam ja ću vjerojatno ići na taj niski profil karticu koju preporučuje. :) Hvala dečki:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ili te mogao probati ovo 2 Port VGA razdvajač ili ako si htio jeftiniji izbor i vaša grafička može nositi to probati ovaj neki VGA Cable razdvajač
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dodavanja drugog monitora na Sony Vaio VGC-LV1S Desktop računala | kfarmer | Graphics Cards & Monitors | 13 | 6. svibanj 2009 08:22 |
| Trebate savjet o dodavanja ventilatora na SFF pc | unknownsingh | General Hardware Chat | 5 | 27. travanj 2008 05:00 |
| Dodavanje pisača na mreži | dmdougie | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 18. prosinac 2007 05:53 |
| Dodavanje extra keybord na PC | jt80 | General Hardware Chat | 2 | 4. studeni 2007 06:05 |
| Dodavanje RAM | memsces | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 22. listopad 2007 11:37 |
| Thread Tools | |
| |