kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Ajánlások hozzá egy második monitor

Reply

Téma eszközök
Old Március 27, 2008, 07:15
Új tag Csoport

Default Ajánlások hozzá egy második monitor

Szia

Azt szeretném felvenni a második monitor a számítógépet, amely a Dell 3100c. Nem használja a számítógépet, a játékokat úgyhogy elég egy alap Grafikus kártya, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzunk a második monitorra.

My Computer használ kompakt esetében, és minden grafikus kártya van szüksége, amely egy félig magasság (azt hiszem, amit amit nevezett) tartóelemmel annak érdekében, hogy illeszkedjenek a PCI slot.

Mivel a számítógép kisebb PCI résidők nem tudok vásárolni egy új grafikus kártyát, amely két monitor kimenet, mert nem fér im so reméltem, hogy én csak újabb grafikus kártya és a monitor tudja, hogy kétszer a képernyő space most. Használ két grafikus kártyák, mint ez normális, majd olyan problémákat?

Tudna ajánlani bárkinek bármilyen tisztességes (de viszonylag olcsó) Grafikus kártyák - ahogy mondják, csak be kell, hogy csatolja a második monitorra.

köszönöm
Old 27. március 2008, 11:20
Donor Group

Ez nem működik - nem tudja használni a két videó kártya PCI. Ha van egy PCI-E slot kaphat alacsony profilú kettős DVI-kártya, mint a 8500GT, akkor mást kell egy új alaplap.

Edit: Nos, én googled egy kicsit, és hogy néz ki ez lehetséges, de néhány járművezető Hacks, hogy működik. Lehet, hogy több szerencsével valami hasonló ez hogy natívan támogatja a kettős DVI.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Március 27, 2008, 11:24
Donor Group

nézd meg ma honlapja kettős figyeli, hogy az Ön ötlete, hogyan csináltam egy grafikus kártya:)
www.myPCbuild.piczo.com

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Old Március 27, 2008, 11:42
Új tag Csoport

Köszönöm a válaszokat, srácok. Bár, mint mondtam, hogy egy "kis forma" számítógépen, és szükség van az alacsony profil kártyákat, valamint egy kisebb bracket - ez unrelistic kipróbálni és kap két monitorok dolgozik, hogy nem változott az alaplap?

Carbon, azt hiszem, az én-m PC van egy PCI-E slot, van-e valahol a Nézz a rendszer beállításait, hogy tudom biztosan? Én egy pillantást a 8500GT, látom, hogy egy VGA-port, mi van a többi porthoz ez?

Pete Ön esetében ez úgy nézett ki, mint egy szabványos méret?

Mi a simplist módon a legtöbb ember adjunk egy második monitort, ha nem tud hozzáadni egy második grafikus kártya?
Old Március 27, 2008, 12:51
Donor Group

Keressen egy grafikus kártya DVI kimenet kaphat csatlakozót, hogy engedje meg egy monitort is használ a standerd csatlakozót a grafikus kártya

így

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3
Old Március 27, 2008, 14:01
Donor Group

Itt van egy-két PCI-E kártyák alacsony profilú kettős DVI. Esküszöm, ott van néhány GeForce 8s kettős DVI (Lehet, hogy rossz a 8500, mert én csak egy látta, hogy a kettős DVI), de nem találok olyan is, hogy alacsony profil.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079

Tudod, mint azt megelőzően, hogy a kártya, hogy ez összeegyeztethető-adapter vezetésére két kijelzőn.

Ha meg nekünk az alaplap, modell, vagy az aktuális videokártya, akkor talán elmondom, ha van egy PCI-E slot.

EDIT 2: Volt némi kutatást. Egy PCI slot és egy PCI-E x1 foglalatba. Így az alacsony profil x1 (ez) Lesz a legjobb fogadás.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Március 27, 2008, 14:28
Új tag Csoport

Köszönet szén-én volna a lehetőséget, hogy megkapják a képernyő viszonylag olcsó a jövőben, és ha én nem fogok menni a valószínűsége, hogy az alacsony profil kártya ajánlott. :)

Kösz fiúk:)
Old Március 27, 2008, 15:41
Donor Group

vagy ha lehet, próbálja ezt a 2 Port VGA Splitter vagy ha akarsz egy olcsóbb lehetőséget, és a grafikus képes kezelni, hogy próbáljon egy VGA Splitter Cable

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.