![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Azt szeretném felvenni a második monitor a számítógépet, amely a Dell 3100c. Nem használja a számítógépet, a játékokat úgyhogy elég egy alap Grafikus kártya, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzunk a második monitorra. My Computer használ kompakt esetében, és minden grafikus kártya van szüksége, amely egy félig magasság (azt hiszem, amit amit nevezett) tartóelemmel annak érdekében, hogy illeszkedjenek a PCI slot. Mivel a számítógép kisebb PCI résidők nem tudok vásárolni egy új grafikus kártyát, amely két monitor kimenet, mert nem fér im so reméltem, hogy én csak újabb grafikus kártya és a monitor tudja, hogy kétszer a képernyő space most. Használ két grafikus kártyák, mint ez normális, majd olyan problémákat? Tudna ajánlani bárkinek bármilyen tisztességes (de viszonylag olcsó) Grafikus kártyák - ahogy mondják, csak be kell, hogy csatolja a második monitorra. köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nem működik - nem tudja használni a két videó kártya PCI. Ha van egy PCI-E slot kaphat alacsony profilú kettős DVI-kártya, mint a 8500GT, akkor mást kell egy új alaplap. Edit: Nos, én googled egy kicsit, és hogy néz ki ez lehetséges, de néhány járművezető Hacks, hogy működik. Lehet, hogy több szerencsével valami hasonló ez hogy natívan támogatja a kettős DVI.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nézd meg ma honlapja kettős figyeli, hogy az Ön ötlete, hogyan csináltam egy grafikus kártya:)
| |||
| |||
| Köszönöm a válaszokat, srácok. Bár, mint mondtam, hogy egy "kis forma" számítógépen, és szükség van az alacsony profil kártyákat, valamint egy kisebb bracket - ez unrelistic kipróbálni és kap két monitorok dolgozik, hogy nem változott az alaplap? Carbon, azt hiszem, az én-m PC van egy PCI-E slot, van-e valahol a Nézz a rendszer beállításait, hogy tudom biztosan? Én egy pillantást a 8500GT, látom, hogy egy VGA-port, mi van a többi porthoz ez? Pete Ön esetében ez úgy nézett ki, mint egy szabványos méret? Mi a simplist módon a legtöbb ember adjunk egy második monitort, ha nem tud hozzáadni egy második grafikus kártya? |
|
| |||
| |||
| Keressen egy grafikus kártya DVI kimenet kaphat csatlakozót, hogy engedje meg egy monitort is használ a standerd csatlakozót a grafikus kártya így http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
| |||
| |||
| Itt van egy-két PCI-E kártyák alacsony profilú kettős DVI. Esküszöm, ott van néhány GeForce 8s kettős DVI (Lehet, hogy rossz a 8500, mert én csak egy látta, hogy a kettős DVI), de nem találok olyan is, hogy alacsony profil. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 Tudod, mint azt megelőzően, hogy a kártya, hogy ez összeegyeztethető-adapter vezetésére két kijelzőn. Ha meg nekünk az alaplap, modell, vagy az aktuális videokártya, akkor talán elmondom, ha van egy PCI-E slot. EDIT 2: Volt némi kutatást. Egy PCI slot és egy PCI-E x1 foglalatba. Így az alacsony profil x1 (ez) Lesz a legjobb fogadás.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Köszönet szén-én volna a lehetőséget, hogy megkapják a képernyő viszonylag olcsó a jövőben, és ha én nem fogok menni a valószínűsége, hogy az alacsony profil kártya ajánlott. :) Kösz fiúk:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vagy ha lehet, próbálja ezt a 2 Port VGA Splitter vagy ha akarsz egy olcsóbb lehetőséget, és a grafikus képes kezelni, hogy próbáljon egy VGA Splitter Cable