פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

המלצות הוספת לפקח השני

Reply

שרשרת כלים
Old 27 מרס 2008, 07:15
קבוצת חברות חדשות

Default המלצות הוספת לפקח השני

הי

אני רוצה להוסיף שנייה כדי לנטר את המחשב שלי שהוא 3100c של Dell. אני לא משתמש במחשב למשחקים אז אני רק צריך כרטיס מסך מאוד בסיסי שיאפשר לי לחבר בין שני לפקח.

המחשב שלי משתמש קומפקטית וכל מקרה כרטיס המסך צריך להיות חצי גובה (thats מה אני חושב שהם קראו) זיז, כדי להתאים את חריץ PCI.

ככל קטן PCI למחשב יש מכונות מזל, אני לא יכול לקנות כרטיס מסך חדש בעל שתי מעקב אחר פלטי כפי שהיא לא כל כך מתאים IM מקווה שאני יכול רק להוסיף עוד כרטיס מסך עם צג ולהיות מסוגל לקבל פעמיים את שטח המסך אני עושה עכשיו. האם שימוש בשני כרטיסי מסך זה כמו בדרך כלל, האם יש לי בעיה כלשהי?

מישהו יכול להמליץ על כל הגון (אך זולים למדי) כרטיסי מסך - כמו שאמרתי אני רק צריך את זה כדי לצרף שנייה לפקח.

תודה
Old 27 מרץ 2008, 11:20
קבוצת תורמים

זה לא יעבוד - לא ניתן להשתמש בשני כרטיסי הווידאו ב-PCI. אם יש לך חריץ PCI-E אתה יכול לקבל פרופיל נמוך-dual-DVI כרטיס כמו 8500GT, אחרת תצטרך חדש לוח האם.

ערוך: למען האמת, אני כבר googled קצת וזה נראה כאילו זה אפשרי, אבל דורש קצת hacks הנהג כדי לגרום לזה לעבוד. אולי יש יותר מזל עם משהו כמו זה כי natively תומך DVI כפול.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 27 מרס 2008, 11:24
קבוצת תורמים

בדוק MA האתר מפקחת על הכפול כדי לתת לך מושג איך עשיתי את זה עם כרטיס מסך אחד:)
www.myPCbuild.piczo.com

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Old 27 מרס 2008, 11:42
קבוצת חברות חדשות

תודה על התגובות חבר 'ה. אמנם, כפי שאמרתי את א 'קטן בטופס' PC ו תצטרך פרופיל נמוך כרטיסי וכן זיז קטן - זה unrelistic לנסות ולקבל שני צגים עם זה עובד בלי לשנות את לוח האם?

פחמן, אני חושב שלי במחשב יש חריץ PCI-E, הוא איפשהו שם כדי לבדוק את הגדרות המערכת, כך אני יכול להיות בטוח? לקחתי מסתכל על 8500GT, אני רואה את זה יש יציאת VGA אחת, מה היא היציאה אחרים על אותה?

פיט במקרה שלך נראה כאילו זה היה גודל רגיל?

מהי הדרך שבה רוב האנשים simplist להוסיף לפקח השני אם הם לא יכולים להוסיף כרטיס המסך השני?
Old 27 מרס 2008, 12:51
קבוצת תורמים

לחפש כרטיס מסך עם DVI פלט כמו שאתה יכול לקבל connecter שבאמצעותם תוכל להשתמש אחר לפקח עליו גם באמצעות standerd connecter על כרטיס המסך

זה כמו אחד

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3
Old 27 מרס 2008, 14:01
קבוצת תורמים

הנה כמה כרטיסי PCI-E עם פרופיל נמוך DVI כפולה. אני נשבע, יש כמה GeForce 8s עם DVI כפול (אולי טעיתי על 8500 כי אני רואה רק אחד שזה dual-DVI), אבל אני לא יכול למצוא כל אחד מהם, כי הם פרופיל נמוך.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079

ניתן, כאמור, לפני, לקבל כרטיס זה תואם עם מתאם להסיע שני המסכים.

אם אתה אומר לנו את לוח האם, מודל, או את כרטיס המסך הנוכחי, כנראה שאנחנו יכולים לספר לך אם יש לך PCI-E משבצת.

ערוך 2: עשינו קצת מחקר. יש לכם משהו משבצת ואחד PCI-PCI-E x1 משבצת. אז על פרופיל נמוך x1 (זה) יהיה הפתרון הטוב ביותר.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 27 מרס 2008, 14:28
קבוצת חברות חדשות

תודה Carbon, אני עלול לקבל את האפשרות לקבל מסך השני די זולים בעתיד ואם אני רוצה אני יהיה ככל הנראה ללכת על פרופיל נמוך, כי את הכרטיס המומלץ. :)

תודה, חבר 'ה:)
Old 27 מרס 2008, 15:41
קבוצת תורמים

או אתה יכול לנסות את זה 2 פורט VGA Splitter או אם אתה רצה זול יותר גרפיקה ואת האפשרות להתמודד עם זה יכול לנסות את זה כבל VGA Splitter

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הוספת נוספת על צג Sony Vaio VGC-LV1S מחשבים שולחניים kfarmer כרטיסי מסך & Monitors 13 6 מאי 2009 08:22
צריך ייעוץ לגבי הוספת אוהד של SFF PC unknownsingh כללי חומרה צ 'אט 5 -27 לאפריל 2008 05:00
הוספת מדפסת רשת ל dmdougie רישות, מודמים & VoIP 2 18 דצמבר 2007 05:53
הוספת תוספת keybord למחשב jt80 כללי חומרה צ 'אט 2 4th נובמבר 2007 06:05
הוספת זיכרון RAM memsces CPUs, Motherboards & RAM 1 22 אוקטובר 2007 11:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.