![]() |
|
| |||
| |||
| הי אני רוצה להוסיף שנייה כדי לנטר את המחשב שלי שהוא 3100c של Dell. אני לא משתמש במחשב למשחקים אז אני רק צריך כרטיס מסך מאוד בסיסי שיאפשר לי לחבר בין שני לפקח. המחשב שלי משתמש קומפקטית וכל מקרה כרטיס המסך צריך להיות חצי גובה (thats מה אני חושב שהם קראו) זיז, כדי להתאים את חריץ PCI. ככל קטן PCI למחשב יש מכונות מזל, אני לא יכול לקנות כרטיס מסך חדש בעל שתי מעקב אחר פלטי כפי שהיא לא כל כך מתאים IM מקווה שאני יכול רק להוסיף עוד כרטיס מסך עם צג ולהיות מסוגל לקבל פעמיים את שטח המסך אני עושה עכשיו. האם שימוש בשני כרטיסי מסך זה כמו בדרך כלל, האם יש לי בעיה כלשהי? מישהו יכול להמליץ על כל הגון (אך זולים למדי) כרטיסי מסך - כמו שאמרתי אני רק צריך את זה כדי לצרף שנייה לפקח. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא יעבוד - לא ניתן להשתמש בשני כרטיסי הווידאו ב-PCI. אם יש לך חריץ PCI-E אתה יכול לקבל פרופיל נמוך-dual-DVI כרטיס כמו 8500GT, אחרת תצטרך חדש לוח האם. ערוך: למען האמת, אני כבר googled קצת וזה נראה כאילו זה אפשרי, אבל דורש קצת hacks הנהג כדי לגרום לזה לעבוד. אולי יש יותר מזל עם משהו כמו זה כי natively תומך DVI כפול.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק MA האתר מפקחת על הכפול כדי לתת לך מושג איך עשיתי את זה עם כרטיס מסך אחד:)
| |||
| |||
| תודה על התגובות חבר 'ה. אמנם, כפי שאמרתי את א 'קטן בטופס' PC ו תצטרך פרופיל נמוך כרטיסי וכן זיז קטן - זה unrelistic לנסות ולקבל שני צגים עם זה עובד בלי לשנות את לוח האם? פחמן, אני חושב שלי במחשב יש חריץ PCI-E, הוא איפשהו שם כדי לבדוק את הגדרות המערכת, כך אני יכול להיות בטוח? לקחתי מסתכל על 8500GT, אני רואה את זה יש יציאת VGA אחת, מה היא היציאה אחרים על אותה? פיט במקרה שלך נראה כאילו זה היה גודל רגיל? מהי הדרך שבה רוב האנשים simplist להוסיף לפקח השני אם הם לא יכולים להוסיף כרטיס המסך השני? |
|
| |||
| |||
| לחפש כרטיס מסך עם DVI פלט כמו שאתה יכול לקבל connecter שבאמצעותם תוכל להשתמש אחר לפקח עליו גם באמצעות standerd connecter על כרטיס המסך זה כמו אחד http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
| |||
| |||
| הנה כמה כרטיסי PCI-E עם פרופיל נמוך DVI כפולה. אני נשבע, יש כמה GeForce 8s עם DVI כפול (אולי טעיתי על 8500 כי אני רואה רק אחד שזה dual-DVI), אבל אני לא יכול למצוא כל אחד מהם, כי הם פרופיל נמוך. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 ניתן, כאמור, לפני, לקבל כרטיס זה תואם עם מתאם להסיע שני המסכים. אם אתה אומר לנו את לוח האם, מודל, או את כרטיס המסך הנוכחי, כנראה שאנחנו יכולים לספר לך אם יש לך PCI-E משבצת. ערוך 2: עשינו קצת מחקר. יש לכם משהו משבצת ואחד PCI-PCI-E x1 משבצת. אז על פרופיל נמוך x1 (זה) יהיה הפתרון הטוב ביותר.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| תודה Carbon, אני עלול לקבל את האפשרות לקבל מסך השני די זולים בעתיד ואם אני רוצה אני יהיה ככל הנראה ללכת על פרופיל נמוך, כי את הכרטיס המומלץ. :) תודה, חבר 'ה:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או אתה יכול לנסות את זה 2 פורט VGA Splitter או אם אתה רצה זול יותר גרפיקה ואת האפשרות להתמודד עם זה יכול לנסות את זה כבל VGA Splitter
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הוספת נוספת על צג Sony Vaio VGC-LV1S מחשבים שולחניים | kfarmer | כרטיסי מסך & Monitors | 13 | 6 מאי 2009 08:22 |
| צריך ייעוץ לגבי הוספת אוהד של SFF PC | unknownsingh | כללי חומרה צ 'אט | 5 | -27 לאפריל 2008 05:00 |
| הוספת מדפסת רשת ל | dmdougie | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 18 דצמבר 2007 05:53 |
| הוספת תוספת keybord למחשב | jt80 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 4th נובמבר 2007 06:05 |
| הוספת זיכרון RAM | memsces | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 22 אוקטובר 2007 11:37 |
| שרשרת כלים | |
| |