![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Es gribu pievienot otru monitoru manu datoru, kas ir Dell 3100c. Es neizmanto datoru spēles tāpēc man ir nepieciešama tikai ļoti vienkāršas Grafikas karte, kas ļaus man pieslēgt otru monitoru. Mans dators izmanto kompaktas lietas un visas grafikas karti vajadzēs pusi augstuma (es domāju, ka tas ir to, ko viņi sauc) apmērā, lai ievietot PCI slotā. Kā datoru ir mazāks PCI slots es nevaru nopirkt jaunu Graphics Card, kurai ir divi Monitor outputs, jo tas nav piemērots tik im cerot, ka es varu tikai pievienot vēl Graphics Card ar uzraudzību un lai tiem būtu divreiz ekrāna telpu Man tagad. Izmanto divas grafikas kartes, piemēram, tas normāli, man ir kādas problēmas? Vai kāds ieteiks pienācīgas kvalitātes (bet samērā lēti) Video kartes - kā es saku, man tikai vajag pievienot otru monitoru. pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas nedarbosies - jūs nevarat izmantot divas video kartes, PCI. Ja jums ir PCI-E slot varat saņemt zema profila dual-DVI karti tāpat 8500GT, citādi jums būs nepieciešama jaunu mātesplati. EDIT: Patiesībā, es esmu googled bitu un izskatās, ka tas ir iespējams, bet ir vajadzīgi daži vadītāja hacks, lai tā darbotos. Jums varētu būt vairāk luck ar kaut ko līdzīgu šis ka natively atbalsta dual DVI.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izbraukšana ma tīmekļa vietnē divus monitorus, lai dotu jums ideja, kā es to darīja ar vienu grafikas karti:)
| |||
| |||
| Paldies par jūsu atbildēm puiši. Kaut gan, kā jau teicu tās "mazās formas", datoru un būs zema profila kartes, kā arī mazāka grupa - tas ir unrelistic censties iegūt divu monitoru darbam ar to, nemainot mātesplatē? Carbon, es domāju, ka mans dators ir PCI-E slots, vai ir kaut kur meklēt manā sistēmas iestatījumus, lai es varētu būt pārliecināta? Paņēmu apskatīt 8500GT, es redzu tai ir viens VGA ports, kas ir citu ostu par to? Pete Jūsu gadījumā izskatās tā bija standarta izmērs? Kas ir simplist veids visvairāk cilvēki pievienot otru jāuzrauga, vai viņi nevar pievienot otru grafikas karti? |
|
| |||
| |||
| meklēt grafikas karte ar DVI izejas, kā jūs varat saņemt connecter, kas ļaus Jums izmantot citu uzraudzīt to arī izmanto standerd connecter par grafiskā karte like this one http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
| |||
| |||
| Šeit ir pāris PCI-E kartēm ar zema profila DVI. Es zvēru tur ir 8s daži GeForce ar DVI (varbūt man nebija taisnība par 8.500, jo es esmu tikai redzēt vienu, kas ir dual-DVI), bet es nevaru atrast nevienu no tiem, kas ir zems profils. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 Jūs varat, kā minēts iepriekš, iegūt karti, kas ir saderīgi ar adapteri vadīt diviem ekrāniem. Ja Jūs informēsiet mūs mātesplatē, modelis, vai pašreizējo video karti, mēs, iespējams, pateiks, ja tev ir PCI-E slotā. EDIT 2: Vai daži pētījumi. Jums ir viena PCI slota un ONE PCI-E x1 slotā. Tik zema profila x1 (šis) Būs jūsu labākais bet.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Paldies Carbon, es varētu būt iespēja saņemt otru ekrānu diezgan dārga nākotnē un, ja man es varētu iet uz šo zemo karti ieteicams. :) Thanks guys:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vai jūs varētu mēģināt šīs 2 Port VGA Splitter vai ja Jūs meklē lētāku iespēju, un jūsu grafikas varētu izskatīt to izmēģināt šo vienu VGA Splitter Cable
|
| Bookmarks |