![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Chcę dodać drugiego monitora do komputera, który jest Dell 3100c. Nie używam komputera do gier, więc tylko bardzo podstawowa karta graficzna, która pozwoli mi podłączyć drugi monitor. Mój komputer używa przypadku kompaktowych i wszelkich Karta graficzna musi mieć pół-height (I think thats what they're nazwie) nawiasu w celu pasuje do gniazda PCI. W komputerze ma mniejsze sloty PCI nie mogę zakup nowej karty graficznej, które Monitor posiada dwa wyjścia, gdyż nie pasuje tak im nadzieję, że mogę po prostu dodaj kolejną Karta graficzna z monitora i mogą mieć dwa razy miejsca na ekranie zrobić teraz. Czy przy użyciu dwóch kart graficznych jak to normalne, czy mam jakieś problemy? Czy może ktoś polecić wszelkie godnej (ale dość tanie) karty graficznej - jak mówię tylko trzeba go podłączyć drugi monitor. dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie będzie działać - nie można korzystać z dwóch kart graficznych na PCI. Jeśli masz gniazda PCI-E można uzyskać niskim profilu podwójnego DVI karty jak 8500GT, jeszcze musisz nowej płyty głównej. EDIT: Faktycznie, I've googled trochę i wygląda na to, że jest to możliwe, ale wymaga, aby kierowca hacks on. Możesz mieć więcej szczęścia z czymś to że natywnie obsługuje podwójne DVI.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| check out ma stronę w podwójnym monitory dać ci pomysł, jak to robiłem z jedną kartą graficzną:)
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedzi chłopaki. Chociaż, jak już mówiłem jest to "małe formy" komputer i będzie niski profil karty, jak również mniejsze bracket - jest to unrelistic próbując dostać dwa monitory pracy z nim bez zmiany płyty głównej? Węgla, myślę, że mój komputer posiada gniazda PCI-E, jest tam gdzieś znaleźć w moim ustawienia systemu tak, że mogę być pewny? Zabrałem się do 8500GT, widzę, posiada jeden port VGA, co inne go do portu? Pete sprawy wyglądało to standardowy rozmiar? Jaki jest sposób większość ludzi simplist dodać drugiego monitora, jeśli nie można dodać drugą kartę graficzną? |
|
| |||
| |||
| poszukaj karta graficzna z DVI, jak możesz zdobyć connecter które pozwalają użyć innego monitora to również za pomocą standerd connecter na kartę graficzną podobny do tego http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
| |||
| |||
| Oto kilka kart PCI-E o niskim profilu podwójne DVI. I swear to niektóre GeForce 8s z podwójnym DVI (maybe I was wrong na 8500, ponieważ jestem tylko zobaczył jednego, że podwójna-DVI), ale nie mogę znaleźć żadnego z nich, które są niskim profilu. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 Można, jak zaznaczono wcześniej, zdobyć kartę to zgodne z adapterem do kierowania dwóch ekranach. Jeśli powiesz nam płyty głównej, model, lub obecnej karty graficznej, można prawdopodobnie powiedzieć, jeśli you've got a gniazda PCI-E. EDIT 2: Czy niektóre badania. Musisz ONE ONE gniazda PCI i PCI-E x1 gniazda. Tak niski profil x1 (to) Będzie najlepiej.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Dzięki węgla, mógłbym mieć możliwość uzyskania drugim ekranie dość tanie w przyszłości, a jeśli ja będę się za prawdopodobne, że niski profil karty jest zalecane. :) Dzięki chłopaki:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lub możesz spróbować 2 Port VGA Splitter lub jeżeli chcesz tańszej opcji i grafiki może obsłużyć to spróbuj tego Splitter VGA Cable
|
| Zakładki |