menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Odporúčanie pre pridanie druhého monitora

Reply

Thread Tools
Old 27 marca 2008, 07:15
Nový člen skupiny

Nazdar

Chcem pridať druhý monitor k môjmu počítaču, ktorý je Dell 3100c. I nepoužívajú počítač na hry, tak potrebujem len veľmi základné grafická karta, ktorá mi umožní pripojiť druhý monitor.

Tento počítač používa kompaktný každom prípade, a grafická karta musí mať pol-height (myslím, že to je to, čo nazýva) držiaka tak, aby zapadali do PCI slotu.

Vzhľadom k tomu, že PC má menšie PCI sloty nemůžu kúpiť novú grafickú kartu, ktorá má dva výstupy Monitor ako by nebolo vhodné, aby im dúfať, že sa môžem len pridať ďalšie grafická karta s monitorovať a mať dvakrát obrazovky miesto dělám teď. Je pomocou dvoch grafických kariet, ako je toto normálne, budem mať nejaké problémy?

Mohol by niekto odporučiť akýkoľvek slušný (ale pomerne lacné) grafických kariet - rovnako ako ja, že som len potrebujete pripojiť druhý monitor.

vďaka
Old 27. marca 2008, 11:20
Darcu Skupina

To nebude fungovať - nie je možné použiť dve grafické karty do PCI. Ak máte v PCI-E slot máte nízky profil-duálnej-DVI kartu ako 8500GT, inak budete potrebovať novú platňu.

EDIT: Vlastne som googled a trochu to vyzerá, že je to možné, ale vyžaduje určité vodiča hack, aby to funguje. Možno budete mať väčšie šťastie sa niečo podobného tento že natívne podporuje duální DVI.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 27 marca 2008, 11:24
Darcu Skupina

pozrite sa na webové stránky ma duální monitory dať predstavu, ako som to urobil s jednou grafickou kartu:)
www.myPCbuild.piczo.com

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Old 27 marca 2008, 11:42
Nový člen skupiny

Vďaka za Vaše odpovede kluci. Hoci, ako som povedal svoje a 'malý formulár' PC a budú musieť späť kariet, rovnako ako menšia triede - je to unrelistic, aby sa pokúsila získať dva monitory pracujú s ňou bez toho, aby sa menila základná doska?

Carbon, myslím, že môj počítač má PCI-E slot, je tam niekde hľadať v mojom nastavenia systému tak, že môžem byť istý? Vzal som si na 8500GT, vidím, že má jeden VGA port, aký je ďalší port, na to?

Pete vašom prípade vyzeral, že je to štandardná veľkosť?

Aký je spôsob, ako väčšina ľudí simplist pridať druhý monitor v prípade, že nemožno pridať ďalšiu grafickú kartu?
Old 27 marca 2008, 12:51
Darcu Skupina

pozrite sa na grafickej karte s DVI výstupom, ako môžete získať connecter ktorý vám umožní používať iný sledujú aj pomocou standerd connecter na grafické karty

ako je tento

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3
Old 27 marca 2008, 14:01
Darcu Skupina

Tu je pár PCI-E karty s nízkym profilom duální-DVI. Sľubujem, že to niektorí GeForce 8S s duálnym DVI (možno som sa mýlil o 8500, pretože som videl len ten, ktorý je duální-DVI), ale nemôžem nájsť žiadne z nich, ktoré sú nízke profilu.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079

Môžete si, ako je uvedené vyššie, dostane kartu, ktorá je kompatibilná s adaptérom na pohon dvoch obrazovkách.

Ak nám oznámite, základné dosky, model, alebo súčasných grafických kariet, môžeme snáď povedať, keď ste dostal PCI-E slot.

EDIT 2: Už niekoľko výskumu. Máte jeden PCI slot a jeden PCI-E x1 slot. Tak nízky profil x1 (tento) Bude vaše najlepšie stávka.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 27 marca 2008, 14:28
Nový člen skupiny

Vďaka Carbon, by som mohol mať možnosť získať druhý displej pomerne lacné v budúcnosti, a keď som si ho pravdepodobne pôjde, že nízky profil karty vám odporučil. :)

Vďaka chlapi:)
Old 27 marca 2008, 15:41
Darcu Skupina

alebo môžete skúsiť tento 2 Port VGA Rozbočovač alebo ak si chcel lacnejší variant a grafickou to zvládnu skúste tohle Rozbočovač VGA kábel

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.