![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Бок
Желим додати другог монитора на рачунару које је Делл 3100ц. Не користите рачунар за игре, па ми је потребан само основне Графичка картица која ће допустити мене за повезивање другог монитора. Мы Цомпутер користи збијени случају и било графика картица ће морати имати пола висине (Мислим да је тај што они зову) заграда да би се уклапају у ПЦИ слот. Будући да је рачунар има мање ПЦИ слот не могу купити нови Графичка картица која има два излаза Монитор јер би им не стане тако надају да могу само додати други Графичка картица са монитором и бити у могућности да имају двоструко простора на екрану И до сада. Користи две графичке картице овако нормално, ја ћу имати проблема? Ико могао препоручити било који пристојно (али прилично јефтини) Графике картице - као да сам само рећи да је потребно приложити други монитор. хвала
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
То неће функционисати - не можете користити два видео картица у ПЦИ. Ако имате ПЦИ-Е слот можете добити лоу-профиле дуал-ДВИ картице попут 8500ГТ, друго треба нову матичну плочу.
Едит: Заправо, гооглед сам мало и изгледа да је то могуће, али захтева неки возач хацкс то изврши то посао. Можда ћете имати више среће са нешто слично ово урођеник која подржава дуал ДВИ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
цхецк оут ма уебсите на дуал монитора како би вам дали идеју, како сам га са једном графичком картицом:)
|
|||
|
|||
|
Хвала на одговорима момци. Иако, као што сам рекао својим а 'мали образац' ПЦ и да ће требати низак профил картице, као и мањи заграда - унрелистиц да је то пробати па добити два монитора који раде са њом без промене матичне плоче?
Угљеника, мислим да мој ПЦ има ПЦИ-Е слот, постоји ли негде потражите у мој систем подешавања тако да могу да буду сигурни? ЈА је узео погледати на 8500ГТ, видим да има један ВГА лука, што је други порт на то? Изумитељ вашем случају изгледао као да је стандардна величина? Који је начин већина људи симплист додајте други монитор, ако се не могу додати други графичке картице? |
|
|
|||
|
|||
|
формат за графичке картице са ДВИ излазом као што можете добити цоннецтер да ће вам користити другу монитор на њега такође помоћу стандерд цоннецтер о графичком картицом
као што је овај хттп://ууу.маплин.цо.ук/Модуле.аспкс?...15176&доы=27м3 |
|
|
|||
|
|||
|
Ево неколико ПЦИ-Е картице са лоу-профиле дуал ДВИ. Кунем постоји неки ГеФорце 8с са дуал ДВИ (можда сам се криво на 8500, јер сам само једном гледајући то је дуал-ДВИ), но не могу је пронаћи било које од њих који су ниског профила.
хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814161074 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814161079 Можете, као што је наведено пре, добили картицу која је компатибилна са адаптер возити два екранима. Ако нам је матична плоча, модел, или тренутном видео картицу, вероватно ми може рећи, ако сте је добио ПЦИ-Е слот. Едит 2: Јесте неких истраживања. Имате један ПЦИ слот и један ПЦИ-Е кс1 слот. Тако ниска профил кс1 (ово) Ће бити ваш најбољи кладити.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Хвала Царбон, можда ћу имати прилику да се на други екран прилично јефтини у будућности, и ако сам ја ћу вероватно ићи на тај ниски профил картицу коју препоручује. :)
Хвала момци:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
или те могао пробати ово 2 Порт ВГА раздвајач или ако си хтео јефтинији избор и ваша графичка може носити за пробати овај неки ВГА Цабле раздвајач