менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Рекомендації для додавання другого монітора

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 2008 березень, 07:15
Нові члени групи

Привіт

Я хочу додати другий монітор на мій комп'ютер, який Dell 3100c. Я не використовую комп'ютер для ігор, тому мені тільки самі основні графічна карта, яка дозволить мені для підключення другого монітора.

Мій комп'ютер використовує компактний корпус і будь-які відеокарти необхідно мати на половину висоти (я думаю, Thats, що вони називають) кронштейна, щоб вписатися в слот PCI.

Як комп'ютер має менші PCI слотів я не можу купити нову відеокарту, на яку має два виходи на монітори, тому що не буде відповідати їм таким сподіваючись, що я можу просто додати інший відеокарти з контролю та мати можливість у два рази просторі екрана тепер знаю. Чи є використання двох графічних карт, як це нормально, в мене будуть якісь проблеми?

Чи можна рекомендувати будь-які гідного (але досить дешево) Графічні карти - як я кажу, що потрібний тільки для докласти другий монітор.

спасибо
Old 27 березня 2008, 11:20
Донор групи

Це не буде працювати - ви не можете використовувати дві відеокарти в PCI. Якщо у вас є PCI-E слот ви можете отримати низькопрофільні Dual-DVI картою як 8500GT, в іншому випадку вам знадобляться нові плати.

EDIT: На самом деле, я Googled небагато, і це виглядає це можливо, але вимагає деяких драйверів хакі щоб зробити його роботу. Ви, можливо, більше удачі чимось на зразок цей що спочатку підтримує Dual DVI.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 27 березня 2008, 11:24
Донор групи

Від'їзд на сайт MA двох моніторів дати вам уявлення про те, як я робив це з однією відеокартою:)
www.myPCbuild.piczo.com

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 27 березня 2008, 11:42
Нові члени групи

Дякуємо за ваші відповіді хлопців. Хоча, як я вже сказав своє "малі форми" ПК і доведеться картами низького профілю, а також менші кронштейна - це unrelistic, щоб спробувати отримати два монітора, працюючи з ними, не змінюючи материнську плату?

Вуглець, я думаю, що мій комп'ютер має PCI-E слота, чи є де-небудь, щоб побачити в настройках системи, з тим, що я можу бути впевнений? Я глянув на 8500GT, я бачу, він має один порт VGA, що є інакшим портів на це?

Піт випадку, якщо ваш дивилися, як на стандартні розміри?

Що таке simplist способом більшість людей додати другий монітор, якщо вони не можуть додати другу відеокарту?
Old 27 березня 2008, 12:51
Донор групи

шукати відеокарту з виходом DVI, як ви можете отримати коннектор, який дозволить Вам використовувати інший монітор на це також з використанням коннектора standerd відеокарти

як ця

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3
Old 27 березня 2008, 14:01
Донор групи

Ось пара PCI-E карти з низьким профілем Dual DVI. Присягаюся, існує деяка GeForce 8s з подвійним DVI (може бути, я був неправий в 8500, тому що я тільки що бачила одну подвійну-DVI), але я не можу знайти жодного з них, які є низький профіль.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079

Ви можете, як зазначалося вище, отримаєте картку, яка сумісна з адаптером для дисків двома екранами.

Якщо ви повідомите нам платі, модель або поточної відеокарти, ми, ймовірно, може сказати вам, якщо у тебе PCI-E слот.

EDIT 2: Можливо, деякі дослідження. У вас один PCI і один слот PCI-E x1 слот. Таким чином, низький профіль X1 (цей) Коли буде кращим вибором.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 27 березня 2008, 14:28
Нові члени групи

Завдяки вуглецю, я міг би мати можливість отримати другий екран досить дешеве в майбутньому, і якщо я буду робити швидше за все піде на що низький профіль ви рекомендували. :)

Спасибі, хлопці:)
Old 27 березня 2008, 15:41
Донор групи

або ви могли б спробувати це 2 порту VGA Splitter або якщо ви хотіли дешевший варіант і графічні впораємося з будь-якою справою спробуйте цей VGA кабель з розділовим фільтром

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.