![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я хочу додати другий монітор на мій комп'ютер, який Dell 3100c. Я не використовую комп'ютер для ігор, тому мені тільки самі основні графічна карта, яка дозволить мені для підключення другого монітора. Мій комп'ютер використовує компактний корпус і будь-які відеокарти необхідно мати на половину висоти (я думаю, Thats, що вони називають) кронштейна, щоб вписатися в слот PCI. Як комп'ютер має менші PCI слотів я не можу купити нову відеокарту, на яку має два виходи на монітори, тому що не буде відповідати їм таким сподіваючись, що я можу просто додати інший відеокарти з контролю та мати можливість у два рази просторі екрана тепер знаю. Чи є використання двох графічних карт, як це нормально, в мене будуть якісь проблеми? Чи можна рекомендувати будь-які гідного (але досить дешево) Графічні карти - як я кажу, що потрібний тільки для докласти другий монітор. спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не буде працювати - ви не можете використовувати дві відеокарти в PCI. Якщо у вас є PCI-E слот ви можете отримати низькопрофільні Dual-DVI картою як 8500GT, в іншому випадку вам знадобляться нові плати. EDIT: На самом деле, я Googled небагато, і це виглядає це можливо, але вимагає деяких драйверів хакі щоб зробити його роботу. Ви, можливо, більше удачі чимось на зразок цей що спочатку підтримує Dual DVI.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Від'їзд на сайт MA двох моніторів дати вам уявлення про те, як я робив це з однією відеокартою:)
| |||
| |||
| Дякуємо за ваші відповіді хлопців. Хоча, як я вже сказав своє "малі форми" ПК і доведеться картами низького профілю, а також менші кронштейна - це unrelistic, щоб спробувати отримати два монітора, працюючи з ними, не змінюючи материнську плату? Вуглець, я думаю, що мій комп'ютер має PCI-E слота, чи є де-небудь, щоб побачити в настройках системи, з тим, що я можу бути впевнений? Я глянув на 8500GT, я бачу, він має один порт VGA, що є інакшим портів на це? Піт випадку, якщо ваш дивилися, як на стандартні розміри? Що таке simplist способом більшість людей додати другий монітор, якщо вони не можуть додати другу відеокарту? |
|
| |||
| |||
| шукати відеокарту з виходом DVI, як ви можете отримати коннектор, який дозволить Вам використовувати інший монітор на це також з використанням коннектора standerd відеокарти як ця http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...15176&doy=27m3 |
|
| |||
| |||
| Ось пара PCI-E карти з низьким профілем Dual DVI. Присягаюся, існує деяка GeForce 8s з подвійним DVI (може бути, я був неправий в 8500, тому що я тільки що бачила одну подвійну-DVI), але я не можу знайти жодного з них, які є низький профіль. http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161074 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814161079 Ви можете, як зазначалося вище, отримаєте картку, яка сумісна з адаптером для дисків двома екранами. Якщо ви повідомите нам платі, модель або поточної відеокарти, ми, ймовірно, може сказати вам, якщо у тебе PCI-E слот. EDIT 2: Можливо, деякі дослідження. У вас один PCI і один слот PCI-E x1 слот. Таким чином, низький профіль X1 (цей) Коли буде кращим вибором.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Завдяки вуглецю, я міг би мати можливість отримати другий екран досить дешеве в майбутньому, і якщо я буду робити швидше за все піде на що низький профіль ви рекомендували. :) Спасибі, хлопці:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| або ви могли б спробувати це 2 порту VGA Splitter або якщо ви хотіли дешевший варіант і графічні впораємося з будь-якою справою спробуйте цей VGA кабель з розділовим фільтром