![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти на всички, имам лаптоп Acer 9301 и прочетох, че честота на опресняване, трябва да бъде около 75 FPS да се избегне очите etc.ive проверени в моя контрол панела и е установено, моя е фиксиран на 60 и аз арго се намери начин да го промените, дори и в графична карта control.anyone знам за тези машини и ако ставката може да бъде changed.any помощ ще е с признателност recceived, наздраве DAS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако настройката за промяна не е там, отколкото вашия монитор / лаптоп дисплея вероятно не поддържа този курс.
| |||
| |||
| Какви възможности имате ли в момента? |
|
| |||
| |||
| Човече, аз съм капитанът Google ..... : D http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847 Опитайте с този софтуер. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Дейв, болните да видят най-these.are те безопасна за изтегляне. |
|
| |||
| |||
| Да, majorgeeks е авторитетен сайт, не се опитах софтуерът сам така че бъдете внимателни с нея. Мисля, че силите на опресняване проценти. Сега обикновено ще имат възможност да направят това в Windows, ако не го вероятно означава, че монитора не поддържа честота на опресняване, която искате. Ако сила го използвате този софтуер, той може да мръсник нещата. Лично Бих стик с текущите си честота на опресняване, освен ако не ви се някои досадни трептене или simular. |
|
| |||
| |||
| Добре пич, наздраве. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Rate Моят сайт с WOT | SocialWarfare | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 0 | 7-ми ноември, 2009 16:23 |
| Оцени Моят компютър! (UK) | rossa25 | Общи Хардуер Чат | 15 | 5-и парламентарен Mar 2009 08:19 |
| Екранна резолюция & честота на опресняване главоблъсканица! | слуз | Графика на карти & Монитори | 4 | 16-то Nov 2008 08:56 |
| Въпрос на монитори и опресняване проценти. | Disposition96 | Графика на карти & Монитори | 3 | 16-то Jan 2008 23:19 |
| Оцени Моят компютър | adamr100 | Общи Хардуер Чат | 1 | 25 Юни 2007 14:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |