![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi όλα, έχω ένα acer 9301 laptop και έχω διαβάσει ότι ο ρυθμός ανανέωσης θα πρέπει να είναι περίπου 75 fps να αποφευχθεί η οπτική κόπωση etc.ive ελέγχεται μου πίνακα ελέγχου και διαπιστώθηκε ότι η δική μου που είναι στα 60 και θ επίκλισης βρούμε έναν τρόπο να το αλλάξετε, ακόμη και στην κάρτα γραφικών control.anyone ξέρετε για αυτές τις μηχανές και αν το ποσοστό αυτό μπορεί να βοηθήσει changed.any θα είναι ευπρόσδεκτο recceived, cheers das.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αν η ρύθμιση για την αλλαγή δεν είναι εκεί από την οθόνη / φορητό υπολογιστή απεικόνιση μάλλον δεν υποστηρίζει τον εν λόγω συντελεστή.
|
|||
|
|||
|
Τι επιλογές έχετε σήμερα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο άνθρωπος, είμαι ένας Google πλοίαρχος ..... : D
http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847 Δοκιμάστε το λογισμικό αυτό. |
|
|
|||
|
|||
|
dave χάρη, κακή ρίξτε μια ματιά σε αυτά these.are ασφαλές να "κατεβάσετε".
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, είναι ένα ευυπόληπτο majorgeeks site, το λογισμικό δεν προσπάθησε ο ίδιος, ώστε να είστε προσεκτικοί με αυτό.
Νομίζω ότι δυνάμεις ανανεώσετε επιτοκίων. Τώρα κανονικά θα έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε αυτό στα Windows, εάν δεν είναι πιθανόν να σημαίνει την οθόνη σας δεν υποστηρίζει το ρυθμό ανανέωσης θέλεις. Αν ισχύει αυτό που χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό μπορεί να γαμώ τα πράγματα. Προσωπικά Είχα κολλήσει με τον τρέχοντα ρυθμό ανανέωσης, εκτός αν σας δρομολόγηση ορισμένων ενοχλητικών τρεμοσβήματος ή simular. |
|
|
|||
|
|||
|
ok mate, cheers.
|