![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, imam trpak laptop 9301 i pročitate da je brzina osvježavanja mora biti oko 75 FPS kako bi se izbjeglo eyestrain etc.ive provjereni na moj control panel i nađe mina je postavljena na 60 i ja licemjerje nađi način da ga promijeniti, čak iu grafičkom karticom control.anyone zna o tim strojevima i ako je stopa može pomoći changed.any će biti zahvalno recceived, klicati das. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je postavka za promjenu nije tamo nego vaš monitor / laptop zaslon vjerojatno ne podržava taj postotak.
| |||
| |||
| Koje mogućnosti imate trenutno? |
|
| |||
| |||
| Čovječe, ja sam majstor ..... Google : D http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847 Isprobajte taj softver. |
|
| |||
| |||
| hvala Dave, bolesne imaju pogled na these.are oni sigurno za preuzimanje. |
|
| |||
| |||
| Da, majorgeeks je renomirani web stranice, a ne ja pokušao softvera stoga budite oprezni s njom. Mislim da je snaga osvježiti stopama. Sada normalno imat ćete opciju da to učinite u prozore, ako ne to vjerojatno znači da se vaš monitor ne podržava stopu osvježavanja želite. Ako ste koristeći snagu ovog softvera je svibanj odjebi stvari. Osobno bih štapa s vašim trenutnim osvježiti stope, osim u vašem dolasku ili plamičak neke dosadne simular. |
|
| |||
| |||
| ok drugarica, klicati. |