![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all, van egy Acer 9301 laptop, és olvassa el, hogy a frissítési rátát kell körülbelül 75 fps, hogy elkerüljék eyestrain etc.ive ellenőrizni én vezérlőpultba, és megállapították, az enyém meg a 60 és én vidám talál oly módon megváltoztatni, még a grafikus kártya control.anyone tudni ezeket a gépeket, és ha az arány lehet changed.any segíteni fogja hálásan recceived, cheers das.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha a beállítás nem változik meg, mint a monitor / laptop kijelzőn valószínűleg nem támogatja, hogy az arány.
|
|||
|
|||
|
Milyen lehetőségek van-e jelenleg?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ember, én vagyok a Google-mester ..... : D
http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847 Próbáld ki, hogy a szoftver. |
|
|
|||
|
|||
|
köszönet dave, ill egy pillantást these.are azok biztonságos letöltés.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen, majorgeeks van egy megbízható webhely, nem próbáltam magam, így a szoftver legyen óvatos vele.
Azt hiszem, ez erők frissítési rátát. Most általában akkor lehetősége van arra, hogy ezt az ablakokat, ha nem azt jelenti, hogy valószínűleg a monitor nem támogatja a frissítés akarsz. Ha az erő, hogy ezzel a szoftverrel is hangy dolgokat. Személy szerint én maradok a jelenlegi frissítési ráta, ha a szerzés néhány bosszantó villódzásmentes vagy simular. |
|
|
|||
|
|||
|
OK mate, cheers.
|