![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, I have a 9.301 Acer nešiojamas kompiuteris ir teko skaityti, kad atnaujinimo dažnis turi būti apie 75 fps, siekiant išvengti akių skausmas etc.ive tikrinami Mano valdymo skydelis ir rado mano yra lygus 60 ir I cant find būdas ją pakeisti, net graphics card control.anyone žinoti apie šias mašinas ir, jei palūkanų norma gali būti changed.any Pagalba bus Dėkojame recceived, Cheers das. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei parametro keisti jo nėra nei jūsų monitorius / nešiojamas ekranas tikriausiai nepalaiko, kad norma.
| |||
| |||
| Kokias galimybes turite šiuo metu? |
|
| |||
| |||
| Vyras, aš "Google meistras ..... : D http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847 Stenkitės, kad programinės įrangos. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave, blogai yra pažvelgti these.are jie saugiai atsisiųsti. |
|
| |||
| |||
| Taip, MajorGeeks yra geros reputacijos svetainę, o ne bandė įranga save, būkite atsargūs su juo. Manau, kad pajėgos Refresh normos. Dabar paprastai turėsite galimybę tai padaryti Windows, jei ne tai tikriausiai reiškia, kad jūsų monitorius nepalaiko atnaujinimo dažnį norite. Jei priversti jį naudojant šią programinę įrangą, gali Pederasta things up. Asmeniškai aš Stick su dabartinėmis atnaujinimo dažnį, nebent jūsų gauti kai erzina mirgėjimas arba simular. |
|
| |||
| |||
| Gerai mate, Cheers. |