![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, mám notebook Acer 9301 a majú prečítať, že obnovovacia frekvencia je potrebné asi 75 fps, aby nedochádzalo k namáhaniu očí etc.ive skontrolovať na mojom ovládací panel a našiel baňa je stanovený na 60 a prevýšenia aj nájsť spôsob, ako to zmeniť, iv grafickej karte control.anyone vedia o týchto strojoch a v prípade, že rýchlosť môže byť changed.any pomoci budú vďačne recceived, das fandí. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je nastavenie zmeniť, nie je tam, ako váš monitor / displej notebooku pravdepodobne nepodporuje túto sadzbu.
| |||
| |||
| Aké možnosti máte v súčasnosti? |
|
| |||
| |||
| Človeče, já jsem majster Google ..... : D http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847 Skúste tento softvér. |
|
| |||
| |||
| Vďaka dave, zlé sa pozrieť na ich bezpečné these.are k stiahnutiu. |
|
| |||
| |||
| Áno, majorgeeks je seriózne stránky, nie je súdený softvér seba dávajte pozor, aby s ním. Myslím si, že sily obnoviť sadzieb. Teraz normálne budete mať možnosť to urobiť vo Windows, ak nemáte to pravdepodobne znamená váš monitor nepodporuje obnovovacej frekvencie, ktoré chcete. Ak by ste ju používať tento softvér môže sodomita to rozjet. Osobne by som držať s vašou aktuálne obnovovacej frekvencie, ak vaša dostať nejaké otravné blikania alebo simular. |
|
| |||
| |||
| ok mate, cheers. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hodnotiť Moja webová stránka s WOT | SocialWarfare | Web Design, hosting & SEO | 0 | 7.listopadu 2009 16:23 |
| Hodnotiť My PC! (UK) | rossa25 | Všeobecné Hardware Chat | 15 | 5. marca 2009 08:19 |
| Rozlíšenie obrazovky & obnovovacej frekvencie hlavolam! | hlien | Graphics Cards & Monitory | 4 | 16. novembra 2008 08:56 |
| Otázka na monitorech a obnovovacie kurzy. | Disposition96 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 16. január 2008 23:19 |
| Hodnotiť My PC | adamr100 | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 25. jún 2007 14:35 |
| Thread Tools | |
| |