![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, имам трпак лаптоп 9301 и прочитате да је брзина освежавања мора бити око 75 ФПС како би се избегло еыестраин етц.иве провјерени на мој цонтрол панел и нађе мина је постављена на 60 и ја лицемјерје наћи начин да га промените, чак и у графичком картицом цонтрол.аныоне зна о тим машинама и ако је стопа може помоћи цхангед.аны ће бити захвално реццеивед, клицање дас. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је поставка за промену није тамо него ваш монитор / лаптоп екран вероватно не подржава тај проценат.
| |||
| |||
| Које могућности имате тренутно? |
|
| |||
| |||
| Човјече, ја сам мајстор ..... Гоогле : Д хттп://ууу.мајоргеекс.цом/доунлоад.пхп?дет=1847 Пробајте тај софтвер. |
|
| |||
| |||
| хвала Даве, болесна имају поглед на тхесе.аре они сигурно за преузимање. |
|
| |||
| |||
| Да, мајоргеекс је реномирани уеб странице, а не ја суђен софтвера зато будите опрезни са њом. Мислим да је снага освежити стопама. Сада нормално имат ћете опцију да то урадите у прозоре, ако не то вероватно значи да се ваш монитор не подржава стопу освежавања желите. Ако сте помоћу снагу овог софтвера је мај одјеби ствари. Лично бих штапа са тренутном освежити стопе, осим у вашем доласку или пламичак неке досадне симулар. |
|
| |||
| |||
| ок другарица, клицање. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оцените мој сајт са кноткле | СоциалУарфаре | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 0 | 7. новембар 2009 16:23 |
| Оцијени мој пц! (УК) | росса25 | Генерал Хардуаре Цхат | 15 | 5 март 2009 08:19 |
| Резолуција екрана и брзина освежавања загонетка! | глиб | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 16 новембар 2008 08:56 |
| Питање о монитора и освежите стопама. | Диспоситион96 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 16 јануар 2008 23:19 |
| Оцените Мој ПЦ | адамр100 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 25. јуна 2007 14:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |