![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, i ve Acer 9301 dizüstü var olan yenileme hızı 75 kare / sn olmak için kontrol panelinden kontrol etc.ive göz yorgunluğu önlemek gerekir okudum ve benim 60 ve i cant adresine değiştirmek için bir yol bulmaya ayarlı bulundu, grafik kartı control.anyone dahi bu makineler ve eğer oranı changed.any olabilir yardımcı gratefully recceived olacak, şerefe Das biliyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayar ise, monitörünüzü daha değil / dizüstü ekran olasılıkla oranı desteklemiyor değiştirmek için.
| |||
| |||
| Seçenekler halen var mı? |
|
| |||
| |||
| Adam, bir Google ana ..... yaşıyorum : D http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847 Yazılım deneyin. |
|
| |||
| |||
| teşekkürler, kötü bir göz Dave onlar indirmek için güvenli these.are. |
|
| |||
| |||
| Evet, majorgeeks bir tanınmış sitesi, değil kendimi bu yüzden dikkatli olmak yazılım çalıştı. Ben yenileme oranları güçleri düşünüyorum. Şimdi normalde, Windows Bunun seçeneği olacak eğer muhtemelen monitörünüzü istediğiniz yenileme hızı destek anlamına gelir yoktur. Eğer bu şeyleri bozmak Mayıs bu yazılım kullanarak güç. Kişisel geçerli yenileme hızı ile sopa ediyorum sürece sizin almak biraz can sıkıcı titreme veya simular. |
|
| |||
| |||
| Tamam dostum, şerefe. |