![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, у мене є ноутбук Acer 9301, і прочитав, що частота відновлення необхідно близько 75 кадрів, щоб уникнути перевтоми очей etc.ive перевірили на моїй панелі керування, і знайти мої встановлений на рівні 60, і я нахиляє знайти спосіб змінити його, навіть у control.anyone відеокарти знаємо про цих машинах, і якщо ставка може бути changed.any допомога буде з подякою recceived, ура DAS. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо параметр для зміни його там немає, ніж ваш монітор / ноутбук дисплеєм, ймовірно, не підтримує цей показник.
| |||
| |||
| Які можливості є у вас є на даний момент? |
|
| |||
| |||
| Man, I'm Google майстра ..... : D http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847 Спробуйте це програмне забезпечення. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dave, жорстоке подивитися на these.are вони безпечно для скачування. |
|
| |||
| |||
| Так, це MajorGeeks авторитетного сайту, а не пробували себе програмне забезпечення, тому будьте обережні з ним. Я думаю, що сили частоту оновлення екрану. Тепер правило, ви будете мати можливість зробити це в Windows, якщо у вас немає, це напевно означає, що ваш монітор не підтримує частоту оновлення ви хочете. Якщо ви змушуєте його за допомогою цього програмного забезпечення може мудак речі вгору. Особисто я б дотримуватися поточної частоті оновлення, якщо ваш отримувати деякий дратує мерехтіння або Двійники. |
|
| |||
| |||
| OK мат, ура. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оцініть мій сайт з WOT | SocialWarfare | Веб дизайн, хостинг & SEO | 0 | 7 листопада 2009 16:23 |
| Оцініть мій комп'ютер! (Великобританія) | rossa25 | Генеральний обладнання чат | 15 | 5 березня 2009 08:19 |
| Роздільна здатність & поновлення головоломку ставки! | слиз | Графічні карти & Монітори | 4 | 16 листопада 2008 08:56 |
| Питання про моніторах і частоту оновлення. | Disposition96 | Графічні карти & Монітори | 3 | 16 січня 2008 23:19 |
| Rate My PC | adamr100 | Генеральний обладнання чат | 1 | 25 червня 2007 14:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |