менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Частота оновлення

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 квітня 2007, 15:02
Член групи

Default Частота оновлення

Привіт всім, у мене є ноутбук Acer 9301, і прочитав, що частота відновлення необхідно близько 75 кадрів, щоб уникнути перевтоми очей etc.ive перевірили на моїй панелі керування, і знайти мої встановлений на рівні 60, і я нахиляє знайти спосіб змінити його, навіть у control.anyone відеокарти знаємо про цих машинах, і якщо ставка може бути changed.any допомога буде з подякою recceived, ура DAS.
Old 16 квітня 2007, 15:05
Адміністратор групи

Якщо параметр для зміни його там немає, ніж ваш монітор / ноутбук дисплеєм, ймовірно, не підтримує цей показник.

Мені доведеться подивитися навколо, то можна використовувати деякі 3rd Party програмне забезпечення, змінити його.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 квітня 2007, 15:07
Адміністратор групи

Які можливості є у вас є на даний момент?
Old 16 квітня 2007, 15:08
Адміністратор групи

Man, I'm Google майстра ..... : D

http://www.majorgeeks.com/download.php?det=1847

Спробуйте це програмне забезпечення.
Old 17 квітня 2007, 05:22
Член групи

Thanks Dave, жорстоке подивитися на these.are вони безпечно для скачування.
Old 17 квітня 2007, 05:30
Адміністратор групи

Так, це MajorGeeks авторитетного сайту, а не пробували себе програмне забезпечення, тому будьте обережні з ним.

Я думаю, що сили частоту оновлення екрану.

Тепер правило, ви будете мати можливість зробити це в Windows, якщо у вас немає, це напевно означає, що ваш монітор не підтримує частоту оновлення ви хочете.

Якщо ви змушуєте його за допомогою цього програмного забезпечення може мудак речі вгору.

Особисто я б дотримуватися поточної частоті оновлення, якщо ваш отримувати деякий дратує мерехтіння або Двійники.
Old 17 квітня 2007, 10:21
Член групи

OK мат, ура.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Оцініть мій сайт з WOT SocialWarfare Веб дизайн, хостинг & SEO 0 7 листопада 2009 16:23
Оцініть мій комп'ютер! (Великобританія) rossa25 Генеральний обладнання чат 15 5 березня 2009 08:19
Роздільна здатність & поновлення головоломку ставки! слиз Графічні карти & Монітори 4 16 листопада 2008 08:56
Питання про моніторах і частоту оновлення. Disposition96 Графічні карти & Монітори 3 16 січня 2008 23:19
Rate My PC adamr100 Генеральний обладнання чат 1 25 червня 2007 14:35
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.