![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I vybudoval systém 2 lety s 7900GT to SLI'd dohromady. Měly jsme i od fizzled. Chtěl bych provést upgrade grafické karty, jak vysoká je to možné bez modernizace delving do jiné složky. Vím, že se jedná o starší systém, ale nějakou radu by bylo velmi oceňována. Zde jsou statistiky o můj comp. Windows XP AMD Athlon 64X2 Duální Core 2,21 GHz, 2,00 GB RAM Corsair -ASUS A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI X16 AMD ATX Motherboard - (dva 16-pipe PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Energie je 620W tak není problém tam. Pravděpodobně potřebovat kartu s ventilátorem, jako PC běží trochu teplé. Otevřeno do SLI znovu, ale nejraději by jednu kartu. Pokud budete potřebovat jakékoliv další informace, dejte mi vědět. I'm Outta smyčky na komponent, protože jsem to tak nějakou radu by ocenili. |
|
| |||
| |||
| Co se ur rozpočet, pokud není dostanete kartu u obdobného |
|
| |||
| |||
| jeden beter investice budou získávat více vysokorychlostní RAM a opravdu to potřebují mnohem více než grafickou kartu, já jsem nechtěl jít na dva střední a vyšší cenové SLI jen dostat 1 vysokou cenu, místo a upgrade na SLI-li cena stejná karta klesá pouze SLI s cenou polovině atm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cokoliv se vám zde bude omezen váš procesor. Neexistuje způsob, jak asi, že. Myslím, že je to plýtvání, aby něco více než jedna 4850 tam tak dlouho, dokud si nejste na 1080p +. Doporučování high-end grafická karta je druh hloupé, když se téměř vše, co potřebujete dnes - byste potřebovat deska na 80 dolarů, což je procesor na $ 80 - $ 130, a některé RAM na 50 dolarů s 30 dolarů nebo tak, ze slevy dělat přepracování a opravdu je to lepší, než přesunout snaží dostat výkon z 939 strojů.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Tecra 8100 LCD TFT náhradní | mwj182182 | Obecné Hardware Chat | 3 | 30. března 2008 05:11 |
| Výměna základní desky | kp3509 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 3. prosince 2007 01:09 |
| Co je lepší pak 7900gt na můj rozpočet? | chrisbell17 | Graphics Cards & Monitory | 25 | 21. listopadu 2007 07:03 |
| Čipová Fan Nahrazení | Morglor9 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 20. listopadu 2007 21:45 |
| Náhradní klávesnice | Emrys88 | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 19. Září 2007 09:38 |
| Thread Nástroje | |
| |