![]() |
|
| |||
| |||
| Θα κατασκευαστεί ένα σύστημα 2 χρόνια πριν με την 7900GT της SLI'd μαζί. Θα έχουμε και οι δύο από το fizzled. Θα ήθελα να αναβαθμίσει τις κάρτες γραφικών όσο το δυνατόν υψηλότερη, χωρίς να ψάξω στα αναβάθμιση άλλες συνιστώσες. Γνωρίζω ότι είναι ένα παλαιότερο σύστημα, αλλά οποιαδήποτε συμβουλή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Εδώ είναι το stats μου comp. Windows XP AMD Athlon 64X2 Dual Core 2,21 GHz, 2.00 GB RAM της Corsair -ASUS A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI X16 ATX Motherboard AMD - (16-σωλήνα δύο PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Power είναι 620W οπότε δεν υπάρχει ζήτημα. Μάλλον χρειάζεται μια κάρτα με ένα ανεμιστήρα, όπως το PC τρέχει λίγο ζεστή. Ανοικτό σε SLI και πάλι, αλλά θα προτιμούσε μία κάρτα. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πες μου. Είμαι Φύγε από το βρόχο για τα κατασκευαστικά στοιχεία από τότε που χτίστηκε αυτό, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη. |
|
| |||
| |||
| whats ur προϋπολογισμό αν δεν υπάρχει πάρετε μια κάρτα και όπως |
|
| |||
| |||
| μία επένδυση θα είναι καλύτερα για να πετύχετε περισσότερα ταχύπλοα RAM και πραγματικά το χρειάζονται πολύ περισσότερα στη συνέχεια μια κάρτα γραφικών, δεν θα πάει για δύο μέσα σε υψηλές τιμές SLI μόλις λάβετε 1 υψηλό αντί τιμές και αναβάθμιση σε SLI, όταν τιμή της ίδιας της κάρτας πέσει , μόνο με τα μέσα SLI τιμή atm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάτι που κάνουμε εδώ θα πρέπει να περιορίζεται από την CPU. Δεν υπάρχει τρόπος γύρω από αυτό. Νομίζω ότι είναι χάσιμο να θέσει κάτι περισσότερο από 4.850 σε ένα μόνο εκεί για όσο διάστημα δεν είστε σε 1080p +. Η σύσταση υψηλό τέλος κάρτα γραφικών είναι τέτοια ανόητα όταν έχουν σχεδόν όλα όσα χρειάζεται τώρα - που έχετε ανάγκη μιας μητρικής πλακέτας σε $ 80, έναν επεξεργαστή από $ 80 - $ 130, και κάποια RAM από $ 50 με $ 30 ή των εκπτώσεων, ώστε να κάνουμε την αναμόρφωση και αυτό είναι πραγματικά μια καλύτερη κίνηση από ό, τι προσπαθούμε να επιδόσεις από μια μηχανή 939.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Tecra 8100 TFT LCD αντικατάστασης | mwj182182 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 30 Μαρ 2008 05:11 |
| Motherboard αντικατάσταση | kp3509 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 3η Δεκ. 2007 01:09 |
| Τι καλύτερο στη συνέχεια μια 7900gt για τον προϋπολογισμό μου; | chrisbell17 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 25 | 21 Νοε 2007 07:03 |
| Chipset Fan αντικατάσταση | Morglor9 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 20 Νοε 2007 21:45 |
| Αντικατάσταση πληκτρολογίου | Emrys88 | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 19η Σεπ 2007 09:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |