![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Zbudowałem sistema prieš 2 metus su 7900GT's SLI'd kartu. Jie jau tiek nuo fizzled. Norėčiau atnaujinti korteles, kuo didesnis be rodančių akivaizdų į modernizavimą kitų komponentų. Žinau, kad vyresnio amžiaus sistemą, tačiau bet patarimas būtų labai dėkingi. Štai mano comp statistika. Windows XP AMD Athlon 64x2 Dual Core 2,21 GHz, 2,00 GB Corsair RAM -Asus A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI X16 ATX AMD Motherboard - (dvi 16-pipe PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Galia 620W, kad jokių problemų nėra. Tikriausiai reikia su ventiliatoriumi kortele, kaip kompiuteris veikia šiek tiek šiltas. Atidaryti SLI kartą, tačiau norėtų, kad vieną kortelę. Jei reikia daugiau info, let me know. I'm outta sudedamųjų dalių kilpa, nes aš pastatė, kad bet koks patarimas būtų vertinamas. |
|
| |||
| |||
| whats ur biudžetą, jeigu niekas negali gauti kortelìs u like |
|
| |||
| |||
| beter bus investuojama siekiant gauti daugiau didelės spartos RAM ir tikrai reikia daug daugiau nei graphics card, I wouldn't go dviejų vidurio iki brangius SLI's just get 1 brangius, o ir atnaujinti SLI jei kaina ta pačia kortele krinta tik SLI su vidurio kainos ATM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nieko tu čia, tai bus tik jūsų CPU. Nėra maždaug taip. Manau, kad atliekos įdėti ką nors daugiau nei vieną 4.850 ten tol, kol jūs ne 1080p +. Rekomenduoti high end grafika kortelės rūšies kvailas, kai beveik viską, ko reikia dabar - jums reikia plok at $ 80, $ 80 per processor - 130 $, o kai RAM bent 50 $ su 30 $, arba tiek apie grąžinimą daryti kapitalinis remontas ir tikrai tai geriau judėti, nei bandyti gauti rezultatų iš 939 mašina.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tecra 8.100 TFT LCD pakeitimas | mwj182182 | General Hardware Chat | 3 | Kovas 30, 2008 05:11 |
| Motherboard pakeitimas | kp3509 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 3 gruodis 2007 01:09 |
| Kas geriau tada 7900GT už savo biudžeto? | chrisbell17 | Graphics Cards & Monitoriai | 25 | Lapkritis 21, 2007 07:03 |
| Chipset Ventiliatoriaus pakeitimas | Morglor9 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 20, 2007 21:45 |
| Pakeitimas klaviatūros | Emrys88 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 6 | 19 rugsėjis 2007 09:38 |
| Temos įrankiai | |
| |