![]() |
|
| |||
| |||
| Es iebūvēta sistēma 2 gadiem ar 7900GT's SLI'd kopā. Viņi abi kopš fizzled. Es gribētu, lai uzlabotu grafikas kartes, cik augstu vien iespējams bez delving vērā modernizācijas citiem komponentiem. Es zinu, tas ir vecāku sistēmu, bet kāds padoms būtu ļoti appreciated. Šeit ir par manu comp stats. Windows XP AMD Athlon 64X2 Dual Core 2,21 GHz, 2,00 GB Corsair RAM -Asus A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI X16 ATX AMD Motherboard - (divi 16-pipe PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Jauda 620W tik problēmas nav tur. Iespējams, nepieciešama karte ar ventilatoru, jo dators iet mazliet silts. Atvērt, lai SLI atkal, bet dotu priekšroku vienas kartes. Ja jums nepieciešams vairāk info, let me know. I'm outta cilpa sastāvdaļas kopš es Built to, lai kāds padoms būtu appreciated. |
|
| |||
| |||
| whats ur budžetā, ja tāda nav iegūt karti u kā |
|
| |||
| |||
| Beter ieguldījumi būs, lai iegūtu vairāk ātrgaitas RAM u tiešām vajag daudz vairāk nekā grafikas karti, es neietu uz diviem vidējo un augstāko cenu sli's just get 1 augstu cenu vietā un jaunināšanu uz SLI, kad cena pašu karti samazinās tikai SLI ar vidēja cena atm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaut kas jums šeit būs tikai jūsu CPU. Nav aptuveni šādā veidā. Es domāju, ka atkritumus likt kaut ko vairāk nekā vienu 4.850 tur tik ilgi, cik jūs ne ar 1080p +. Iesakot augstākās klases grafikas karte ir sava veida dumjš, ja Jums ir gandrīz viss nepieciešamais, tagad - jūs vajadzīga mātesplate ir 80 $, procesoru pie 80 $ - $ 130, un daži RAM 50 $ ar 30 $ vai tik atlaižu darīt kapitālais remonts un tiešām tas ir labāks pārvietoties, lai mēģinātu iegūt sniegumu no 939 mašīnas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |