![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I zbudował system 2 lata temu z 7900GT na SLI'd razem. They've zarówno od fizzled. Chciałbym uaktualnić karty graficzne są tak wysokie, jak to możliwe bez chcą zgłębić modernizacji innych elementów. Wiem, że to starsza, ale jakąś radę byłoby greatly appreciated. Oto statystyki na moim komp. Windows XP AMD Athlon 64X2 Dual Core 2,21 GHz, 2,00 GB pamięci RAM Corsair -ASUS A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI X16 ATX AMD Motherboard - (dwie 16-pipe PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Power 620W jest to problem nie istnieje. Prawdopodobnie potrzebujesz karty z wentylatorem, jak komputer działa trochę ciepła. Otwórz SLI ponownie, ale wolałaby jedną kartę. Jeśli potrzebujesz więcej informacji, let me know. I'm Outta pętli na składniki ponieważ zbudowany tym, więc wszelkie porady byłyby docenione. |
|
| |||
| |||
| whats ur budżetu, jeśli nie ma karty i uzyskać jak |
|
| |||
| |||
| jeden beter inwestycji będzie więcej szybkich pamięci RAM i naprawdę potrzeba dużo więcej niż karta graficzna, nie będę go na dwie połowy wysokich cenach SLI tylko dostajesz 1 wysokich cenach i zamiast uaktualnienia do SLI, gdy ceny te same karty awarii tylko SLI z połowy ceny atm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cokolwiek robisz tutaj będzie ograniczony przez procesor. Nie ma sposobu na to. Myślę, że to odpady umieścić coś więcej niż pojedynczy 4850 tam tak długo, jak nie masz na 1080p +. Recommending w najwyższej klasy karty graficznej jest rodzaju głupie, gdy masz prawie wszystko co jest potrzebne już teraz - możesz potrzebować płyta na 80 dolarów, a procesor na 80 dolarów - 130 dolarów, a niektórzy RAM na 50 dolarów z 30 dolarów lub więcej na rabat do remontu i naprawdę jest to lepsze niż próbuje przenieść do wyników z 939 maszyn.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |