![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am construit un sistem de 2 ani în urmă, cu 7900GT de SLI'd împreună. Ei ', deoarece ambele fizzled. Aş dori să faceţi upgrade de carduri de grafica cât mai mare posibil, fără a delving în modernizarea alte componente. Ştiu că este un sistem mai vechi, dar orice sfat ar fi foarte apreciat. Iată de statistici pe comp. Windows XP AMD Athlon 64X2 Dual Core 2.21 GHz, 2.00 GB de RAM pirat -ASUS A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI x16 ATX AMD Plăci de bază - (16-pipe două PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Puterea este de 620W nici o problemă atât de acolo. Probabil nevoie de o carte cu un ventilator, ca PC-ul ruleaza un pic de cald. Deschis la SLI, din nou, dar ar prefera o carte. Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii, să-mi spuneţi. Am plecat de la bucla pe componentele de cand am construit acest lucru, asa ca orice sfat ar fi apreciat. |
|
| |||
| |||
| Ce ur buget dacă nu există nici unul nu a lua o carte de u ca |
|
| |||
| |||
| beter o investiţie va fi de a obţine mai mult de mare viteza RAM u-adevăr nevoie de ea mai mult, atunci o placă grafică, nu aş merge pentru două mijlocul de a ridicat preţ SLI doar primi 1 de mare preţ şi în loc să faceţi upgrade la SLI, atunci când preţul de aceeaşi carte se duce în jos , doar SLI cu mijlocul preţul atm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Orice ai face aici va fi limitat de procesor. Nu există nici un fel faptul că în jurul. Cred că este o pierdere pentru a pune ceva mai mult de un singur acolo, în 4850, atâta timp cât nu sunteţi pe 1080p +. Recomandă o placă grafică de înaltă final este un fel de prostie, atunci când au aproape tot ce ai nevoie acum - ai nevoie de o placa de bază, la 80 dolari, un procesor de la $ 80 - $ 130, şi unele RAM de la 50 dolari, cu 30 dolari, sau de reducere a face o revizie generală Chiar şi faptul că o mai bună mişcare decât încercarea de a obţine performanţă dintr-o masina de 939.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |