![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
I vybudoval systém 2 lety s 7900GT to SLI'd dohromady. Mali sme aj od fizzled. Chtěl bych vykonať upgrade grafickej karty, ako vysoká je to možné bez modernizácie delving do inej zložky. Viem, že sa jedná o starší systém, ale nejakú radu by bolo veľmi oceňuje.
Tu sú štatistiky o môj comp. Windows XP AMD Athlon 64X2 Duální Core 2,21 GHz, 2,00 GB RAM Corsair -ASUS A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI X16 AMD ATX Motherboard - (Dva 16-pipe PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Energia je 620W tak nie je problém tam. Pravdepodobne potrebovať kartu s ventilátorom, ako PC beží trochu teplej. Otvorené do SLI znovu, ale najradšej by jednu kartu. Ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informácie, dajte mi vedieť. I'm Outta slučky na komponent, pretože som to tak nejakú radu by ocenili. |
|
|
|||
|
|||
|
Čo sa ur rozpočet, ak nie je dostanete kartu u podobného
|
|
|
|||
|
|||
|
jeden beter investície budú získavať viac vysokorýchlostné RAM a naozaj to potrebujú oveľa viac ako grafickú kartu, já som nechcel ísť na dva strednej a vyššej cenovej SLI len dostať 1 vysokú cenu, miesto a upgrade na SLI ak je cena rovnaká karta klesá iba SLI s cenou polovici atm
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Čokoľvek sa vám tu bude obmedzený váš procesor. Neexistuje spôsob, ako asi, že. Myslím, že je to plytvanie, aby niečo viac ako jedna 4850 tam tak dlho, kým si nie ste na 1080p +. Odporúčať high-end grafická karta je druh hlúpe, keď sa takmer všetko, čo potrebujete dnes - by ste potrebovať doska na 80 dolárov, čo je procesor na $ 80 - $ 130, a niektoré RAM na 50 dolárov s 30 dolárov alebo tak, ze zľavy robiť prepracovanie a naozaj je to lepšie, ako presunúť snaží dostať výkon z 939 strojov.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|