![]() |
|
| |||
| |||
| Ben 2 yıl önce bir sistem inşa 7900GT's SLI'd birlikte. Her ikisi de bu yana fizzled ettik. Gibi grafik kartları yükseltmek istiyorsanız mümkün olduğunca delving diğer bileşenleri yükseltme olarak yüksek. Ben eski bir sistemin, ama herhangi bir tavsiye büyük mutluluk duyacağız. İşte Zorunlu ilgili istatistikleri's. Windows XP AMD Athlon 64X2 Çift Çekirdek 2,21 GHz, 2,00 GB RAM korsan -ASUS A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI X16 ATX AMD Anakart - (iki 16-pipe PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Güç 620W o kadar hiçbir sorun yok. Olarak PC biraz sıcak çalışır Muhtemelen bir yelpaze ile bir kart gerekiyor. Açık SLI tekrar, ama bir kart tercih ederdim. Eğer daha fazla bilgi gerekiyorsa, bana bildirin. Bende bu inşa Ben bileşenlerinde döngü, bu nedenle herhangi bir tavsiye mutluluk duyacağız çıkıyorum yaşıyorum. |
|
| |||
| |||
| eğer var Whats UR bütçe hiçbiri bir kart U gibi elde |
|
| |||
| |||
| iyi bir yatırım gerçekten çok daha sonra bir grafik kartı, Ben iki orta yüksek fiyatlı SLI için sadece 1 yerine yüksek fiyatlı ve SLI yükseltmek zaman aynı kartı fiyat aşağı gider elde's gider bu daha yüksek hızlı RAM U almak olacak sadece SLI orta fiyat ATM ile |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her şey burada CPU ile sınırlı olacak. Bu yaklaşık bir yolu yoktur. Ben bir şey tek bir 4850 daha koymak için bir atık olduğunu düşünüyorum olarak sürece 1080p üzerinde değil +. Iadesi bir bakım yapmak için bir üst uç grafik kartı aptalca bir zaman hemen hemen herşeyi gereksinimin - size 80 $, 80 $ a işlemci - 130 $ bir anakart gerekir ediyorum sahip tür ve bazı RAM $ 50 dolar 30 veya ile Recommending ve gerçekten daha iyi bir hareket daha 939 makinenin performansını elde çalışırken's.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |