![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я збудував системі 2 роки тому з 7900GT's SLI'd разом. Вони обидва з невдачею. Я хочу обновити відеокарту якомога вище, не заглиблюючись в модернізацію інших компонентів. Я знаю, що стара система, але будь-який рада буде прийнята з вдячністю. Ось статистика на мій комп. Windows XP AMD Athlon 64x2 Dual Core 2,21 ГГц, 2,00 ГБ оперативної пам'яті Corsair -ASUS A8N32-SLI Deluxe 939 NVIDIA nForce4 SLI X16 ATX AMD Motherboard - (Два 16-труба PCI-E) --http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131568 Харчування 620W такого питання не існує. Ймовірно, знадобиться карта з вентилятором, як комп'ютер працює трохи тепла. Відкрито для SLI знову, але вважав за краще б одна карта. Якщо Вам потрібно більше інформації, дайте мені знати. Я Outta петлю на компоненти, тому що я збудував, так що будь-який рада буде оцінили. |
|
| |||
| |||
| Whats ур бюджету, якщо немає нікого отримати карту U Like |
|
| |||
| |||
| Beter інвестицій буде отримати більш високі швидкості U RAM в ньому справді потребує набагато більше, то відеокарта, я б не пішов на два середніх і високих цін SLI просто отримати 1 високою ціною, а не її поновлення до SLI, коли ціна та ж карта йде вниз тільки з середини SLI атм ціною |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Все, що ви тут буде обмежено вашим процесором. Там немає, що навпаки. Я думаю, що це марна трата поставити щось більше, ніж один 4850 туди тих пір, поки ви не в 1080p +. Рекомендації High End відеокарти виду нерозумно, коли у вас є майже все, що потрібно зараз - вам знадобиться материнська плата на $ 80, процесор на $ 80 - $ 130, а деякі ОЗУ на $ 50 з $ 30 або близько того знижку робити ремонт і дійсно це краще рухатися, ніж намагатися отримати виконання з 939 машин.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Tecra 8100 LCD TFT заміна | mwj182182 | Генеральний обладнання чат | 3 | 30 березня 2008 05:11 |
| Заміна материнських плат | kp3509 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 3 грудня 2007 01:09 |
| Whats краще, ніж 7900GT для мого бюджету? | chrisbell17 | Графічні карти & Монітори | 25 | 21 листопада 2007 07:03 |
| Набір мікросхем заміна вентиляторів | Morglor9 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 20 листопада 2007 21:45 |
| Заміна клавіатури | Emrys88 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 19 вересня 2007 09:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |