![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi ho! Én jelenleg a logik LCX27WN2: ![]() és ez tartja magát váltanak ki, amíg én nézem meg, ha én elnadrágol az AC adapter, hogy jön vissza. jelenleg az AC adaptert a Delta Electronics ADP-150BB B: ![]() én dont akar-hoz kiguberál e, mivel a több mint egy tonna. Szóval találtam egy sanyo adapter hasonló spec, a jelenlegi teljesítmény is más vagy, azonban ez egy másik, vagy nem? Heres a Sanyo PSU Adaptor AC / 12V DC 5830mA ![]() A spec a jelenlegi adapter: Bemeneti feszültség 100-240V 50/60Hz 1.8A Kimeneti feszültség 12V Kimeneti áram 12.5Amp DIN 4pin DC-Plug forduló Kimeneti kábel hossza 160mm Bemeneti Socket IEC Méret: L = 168mm x 84mm x W = D = 40mm A spec a sanyo 1: Bemeneti feszültség 100-240V 50/60Hz 1.8A Kimeneti feszültség 12V Kimeneti áram 5000mA max Kimeneti csatlakozó DC (mini DIN 4-pin Plug 2 / 4 = (+) 1 / 3 = (-) Kimeneti kábel hossza 1,5 m Bemeneti Socket Fig8 Méret: L = 134mm x 59mm x W = D = 30mm hogy a Sanyo egy OK csere vagy nem? egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az új adapter kell a pontos spec a régi.