![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Ho! Aš šiuo metu Logik LCX27WN2: ![]() ir ji nuolat keisti save, o ne I'm watching it, if I Walnięcie AC adapteris jai jis ateina atgal. dabartinis AC adapteris Delta Electronics "ADP-150BB B: ![]() I dont wanna Mokėti už tai kaip jos per ton. kad aš rasiu Sanyo adapteris su panašaus spec, su išėjimo srovė yra skirtingas, tačiau tai padaryti bus skirtingi, ar ne? Heres Sanyo PSU Adaptor AC / DC 5830mA 12V ![]() dabartinės adapteris spec yra: Input Voltage 100-240V 50/60Hz 1.8A Išėjimo įtampa 12V Srovė 12.5Amp DIN 4pin DC Plug raundo Išvesties kabelio ilgis 160mm Įvedimo Socket IEC Dydis L = 168mm x W x D = 84mm = 40mm už Sanyo 1 specifikacijos: Input Voltage 100-240V 50/60Hz 1.8A Išėjimo įtampa 12V Išėjimo srovė 5000mA max Išvesties jungtis DC (Mini DIN 4-pin plug 2 / 4 = (+) 1 / 3 = (-) Išvesties kabelio ilgis 1.5m Įvedimo Socket Fig8 Dydis L = 134mm x W x D = 59mm = 30mm būtų Sanyo bus ok pakeitimo ar ne? į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naujas adapteris turės būti tiksliai Spec nuo senojo.