![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета - Търся да надстроите графична карта в компютъра ми на нещо по-добро състояние да се справят с по-нова игра за пресата, като GTA4, Rainbow Шест: Вегас 2, и т.н. Като имам Pentium D 2.8, е, че наистина си струва модернизация на всички? В момента GTA4 е unplayable - непоносимо рамка проценти и някои ужасни търси текстури, и игри като Neverwinter нощувки 2 почти успяват да остана за сцената. Аз не съм гледам да похарчите много повече от £ 100 (което аз знам е не ще да ми върха на линия карта). Аз сте имали добър опит с NVidia в миналото, така че моето предпочитание е за един от техните карти, но аз съм отворена за всякакви предложения. Спецификациите - HP Палата, Windows XP Media Center 2005 SP3, Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, NVidia GeForce 7600GS, VGA LCD монитор, Realtek HD звук PS Ако съм извън нещо важно само да ме уведомите и ще предоставят информация. Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не очаквайте много от Pentium D, но по-ниски sysreq игри трябва да тичам ОК с тласък. http://www.ebuyer.com/product/159719 Може също да се нуждаят от нови PSU, ако този, там не е толкова голям (акционерно OEM са не) http://www.ebuyer.com/product/150985
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за предложенията - Имам счита за модернизация на Core 2 Duo, но парите са проблем. В Pentium D дръжки някои неща много добре - аз не страдат загуба в рамките процент по CoD4 при средни настройки, странно как компютрите дръжка неща. Смятате ли, че графична карта, ще ми позволи да играя GTA4? Аз не съм гледам към тичам то при високи настройки, просто го правят годен за игра. Е това, по ваше мнение, най-добрите карти в ценови диапазон за игри? Благодарности Джеймс |
|
| |||
| |||
| GTA4 най-вероятно няма да работи. На процесора е прекалено много пречи. Той е най-добрата карта в ценовата гама.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре благодаря. За бъдещи справки какви процесори ще ви препоръча като достъпна (Иш) надграждане? Аз съм казал по принцип трябва да купя подходяща дънна платка за всеки конкретен CPU, е този случай? Също така, мислиш ли, Мислиш, че след 7600GS ще управлява по-добре, ако бях по-добър процесор? Или ще се търси в модернизация на процесора и графика? Ако можех да си позволя да, бих просто купя нов компютър .. |
|
| |||
| |||
| Ако вашата дънна платка е вършат Pentium D сега вече най-вероятно ще се нуждаят от нов. На процесора, няма да направят 7600GS всяка по-добре. Вие сте вид против стена тук, съжалявам. Единственото нещо, което може да ти кажа е да изчакате малко, докато: има добри карти излиза за евтини. Ако играете игри, различни от GTA4, нова карта няма да ви даде тласък, дори ако това е донякъде ограничена от процесора.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Да не играя не е някъде близо до края на света, че има и други игри, които биха могли да направите с малко повече почивка, графики мъдър. Благодаря за вашата помощ! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| NVidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 9 | 20 Октомври, 2008 00:52 |
| NVidia GeForce mx4000 | tiaki | Графика на карти & Монитори | 6 | 9-ти септември 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Отидете 6150 | Jesi | Графика на карти & Монитори | 2 | 4 май 2007 г. 23:27 |
| NVidia GeForce 5300? | Джош S | Графика на карти & Монитори | 5 | 20 март 2007 13:50 |
| Inno3d GeForce 7600gs 256MB AGP | Technophobe | Общи Хардуер Чат | 16 | 1-во Март 2007 16:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |