![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci - Hledám upgradovat grafickou kartu v mém počítači, aby něco lépe se vyrovnat s novější verzí hry, jako je GTA4, Rainbow Six: Vegas 2, atd. Vzhledem k Mám Pentium D 2,8, je to opravdu stojí za upgrade na všech? V tuto chvíli je nehratelný GTA4 - nesnesitelné míry rámu a některé hrozné hledáte textury, a hry jako Neverwinter Nights 2 jen o řízení přerušit hratelný. Nejsem hledáte trávit mnohem více než 100 liber (což vím, nebude se mi horní linie karty). Jsem měla dobré zkušenosti s nVidia v minulosti, takže moje preference je pro jednu ze svých karet, ale jsem otevřen jakékoli návrhy. Specifikace - HP Pavillion, Windows XP Media Center 2005 SP3, Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, NVIDIA GeForce 7600GS, VGA LCD monitor, Realtek HD zvuk PS Pokud jsem vynechat důležité něco dejte mi vědět a já vám poskytne info. Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neočekávejte mnoho z Pentium D, ale nižší SysReq hry by měly běžet OK se zvýší. http://www.ebuyer.com/product/159719 Mohli potřebovat i nový PSU-li ten tam není tak velký (zásoby OEM ty nejsou) http://www.ebuyer.com/product/150985
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky za návrhy - jsem zvážit aktualizaci na Core 2 Duo, ale peníze je problém. Pentium D kliky na některé věci docela dobře - jsem neutrpěl žádné ztráty v rámci kurzu pro CoD4 na střední nastavení, odd jak počítačů zvládnout věci. Myslíte si, že grafická karta umožní mi hrát GTA4? Nejsem hledáte spustit ji na vysoké nastavení, jen aby byl hratelný. Je podle Vašeho názoru nejlepší karty v cenovém rozpětí pro hry? Díky James |
|
| |||
| |||
| GTA4 bude pravděpodobně nespustí. Tento procesor je příliš na závadu. Je to nejlepší karty v cenové relaci.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ok, díky. Pro budoucí použití CPU, co by vám doporučit jako cenově dostupný (ish) upgrade? Já jsem říkal, obecně muset kupovat vhodný pro každý konkrétní desce CPU, je to tak? Také si myslíte, že by jeden 7600GS zvládat lépe, kdybych měl lepší CPU? Nebo bych se podíváme na modernizaci CPU a grafika? Kdybych mohl dovolit, já bych prostě koupit celý nový počítač .. |
|
| |||
| |||
| Pokud vaše základní deska dělá Pentium D hned budete pravděpodobně potřebovat novou. CPU nebude učinit 7600GS lépe. Jste druh až proti zdi tady, sorry. Jediné, co mohu říct je to počkejte chvíli: je to dobré karty, které vyplynuly pro levné. Pokud budete hrát hry jiné než GTA4, novou kartu vám zvýší, i když je to poněkud omezená do CPU.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| To není hra není nikde poblíž konce světa, mám jiné hry, které by mohly dělat s trošku oddychový, grafika moudrý. Děkujeme za vaši pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 9 | 20. října 2008 00:52 |
| NVidia GeForce mx4000 | tiaki | Graphics Cards & Monitory | 6 | 9. září 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Běž 6150 | Jesi | Graphics Cards & Monitory | 2 | 4. května 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Graphics Cards & Monitory | 5 | 20. března 2007 13:50 |
| Inno3d Geforce 7600gs 256megabajt AGP | Technophobe | Obecné Hardware Chat | 16 | 1. Březen 2007 16:51 |
| Thread Nástroje | |
| |