![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, παιδιά - Ψάχνω για την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών στον υπολογιστή μου για κάτι καλύτερο σε θέση να αντιμετωπίσει τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες παιχνιδιών, όπως το GTA4, Rainbow Six: Vegas 2, κλπ. Λαμβάνοντας υπόψη έχω ένα Pentium D 2.8, είναι πραγματικά αξίζει την αναβάθμιση σε όλα; Αυτή τη στιγμή GTA4 είναι unplayable - αφόρητη Ρυθμούς και αναζητούν κάποια φρικτή υφές, και παιχνίδια όπως το Neverwinter Nights 2 μόνο για τη διαχείριση να μείνετε παίζονται. Δεν ψάχνω να δαπανήσουν πολύ περισσότερα από £ 100 (το οποίο ξέρω ότι δεν πρόκειται να πάρει με την κορυφή της γραμμής της κάρτας). Έχω καλές εμπειρίες με την nVidia κατά το παρελθόν, έτσι μου η προτίμηση για ένα από τα χαρτιά τους, αλλά είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση. Χαρακτηριστικά - HP Pavilion, το Windows XP Media Center 2005 SP3, Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, 7600GS nVidia Geforce, VGA LCD παρακολουθεί, Realtek HD ήχο PS Αν έχω αφαιρεθεί κάτι σημαντικό απλά πες μου και θα παρέχει τις πληροφορίες. Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μην περιμένετε πολλά από Pentium D, αλλά χαμηλότερη sysreq παιχνίδια ΟΚ θα πρέπει να αρχίσει με μια ώθηση. http://www.ebuyer.com/product/159719 Μπορεί επίσης να χρειάζεται μια νέα PSU αν η μία στις δεν υπάρχει τόσο μεγάλη (stock ΚΑΕ αυτές δεν είναι) http://www.ebuyer.com/product/150985
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τις υποδείξεις - έχω θεωρηθεί αναβάθμιση σε Core 2 Duo, αλλά τα χρήματα είναι ένα θέμα. Ο Pentium D χειρίζεται κάποια πράγματα πολύ καλά - δεν θα υποστεί απώλειες στο frame rate σε CoD4 σε μεσαίες ρυθμίσεις, παράξενο πώς χειρίζονται υπολογιστές πράγματα. Πιστεύετε ότι η κάρτα γραφικών θα μου επιτρέψει να παίξει GTA4; Είμαι δεν θέλει να το εκτελέσετε σε υψηλές ρυθμίσεις, μόλις καταστεί παίζονται. Είναι, κατά τη γνώμη σας, η καλύτερη κάρτα στο εύρος τιμών για gaming; Ευχαριστώ James |
|
| |||
| |||
| GTA4 δεν θα εκτελεστεί. Ο επεξεργαστής είναι πάρα πολύ από εμπόδιο. Είναι η καλύτερη κάρτα στην τιμή του εύρους.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ok ευχαριστώ. Για το μέλλον τι CPU θα σας συστήσει ως προσιτή (ish) αναβάθμιση; Είμαι είπα γενικά πρέπει να αγοράσω μια μητρική πλακέτα κατάλληλα για κάθε ειδική CPU, είναι αυτή η περίπτωση; Επίσης, πιστεύετε ότι θα ήταν μία 7600GS θα διαχειριστεί καλύτερα αν είχα μια καλύτερη CPU; Ή μήπως θα πρέπει να εξετάσουμε την αναβάθμιση της CPU και γραφικών; Αν μπορούσα να την πολυτέλεια, θα ήθελα μόνο αγοράζουν ένα ολόκληρο νέο υπολογιστή .. |
|
| |||
| |||
| Αν σας μητρική πλακέτα κάνει Pentium D τώρα θα χρειαστεί πιθανόν ένα νέο. Η CPU δεν θα κάνει η 7600GS καλύτερα. Είσαι είδος της προσκρούει σε τοίχο εδώ, συγνώμη. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι να περιμένουμε λίγο: υπάρχει καλή κάρτες που προέκυψαν για φθηνή. Αν παίζετε παιχνίδια εκτός από GTA4, μια νέα κάρτα θα σας δώσει μια ώθηση, ακόμη και αν είναι κάπως περιορισμένη από την CPU.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ναι, δεν παίζει, δεν είναι πουθενά κοντά στο τέλος του κόσμου, έχω άλλα παιχνίδια που θα μπορούσαν να κάνουν με λίγο περισσότερο ζωτικό χώρο, γραφικών σοφή. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nvidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 20 Οκτ 2008 00:52 |
| Nvidia GeForce mx4000 | tiaki | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R), Go 6150 | Jesi | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 4η Μαΐου 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300; | Josh S | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 20 Μαρ 2007 13:50 |
| Inno3d Geforce 7600gs 256MB AGP | Technophobe | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 1η Μαρ 2007 16:51 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |