![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački - Tražim za nadogradnju grafičke kartice u mojem računalo za nešto bolje dorastao novije igre za tisak, kao što su GTA4, Rainbow Six: Vegas 2, itd. S obzirom da imam Pentium D 2,8, je li stvarno vrijedi nadograđujete na svim? Trenutno GTA4 je unplayable - nepodnosiv frame rates i neke strašne potrazi teksture i igara, kao što su Neverwinter Nights 2 pravedan o uspevaju da se može igrati. Im 'ne žele potrošiti mnogo više od £ 100 (koje ja znam ne ide da biste dobili mene vrhu liniju kartice). Ja sam imao dobra iskustva sa nVidia u prošlosti, tako da je moj sklonost za jednu od njihovih karticama, ali sam otvoren za svaku sugestiju. Specifikacije - HP Paviljon, Windows XP Media Center 2005 SP3, Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, nVidia Geforce 7600GS, VGA LCD monitor, Realtek HD zvuk PS Ako sam izostaviti nešto važno samo javite mi i ja ću dati info. Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne očekujte mnogo od Pentium D ali niži sysreq igre trebali pokrenuti redu s pogurati. http://www.ebuyer.com/product/159719 Možda potreban novi PSU ako je jedan u nema tako veliki (zaliha OEM one nisu) http://www.ebuyer.com/product/150985
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala za prijedloge - Imam smatra nadogradnjom na Core 2 Duo, ali novac je problem. The Pentium D ručke neke stvari jako dobro - Ja ne pretrpi gubitak u okviru stopa na CoD4 na medium postavkama, ak tome kako kompjuteri rukovati stvari. Mislite li da grafička kartica će dopustiti mene to igra GTA4? Im 'ne žele pokrenuti na high postavkama, samo se može igrati. Je li, po Vašem mišljenju, najbolja kartica u cijenu raspon za gaming? Hvala James |
|
| |||
| |||
| GTA4 vjerojatno neće prikazivati. CPU je previše je zapreka. To je najbolja kartica u cijenu raspona.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ok hvala. Za buduću referencu CPU što bi ste preporučili kao priuštivu (ish) upgrade? Rekao sam ti općenito trebate kupiti odgovarajuću matičnu ploču za svaku određenu CPU, je ovaj slučaj? Također, da li mislite da bi jedan 7600GS upravljati bolje ako sam imao bolji CPU? Ili bih se gleda na nadogradnju CPU i grafiku? Ako sam mogao dozvoliti da, ja bih samo kupiti novo računalo cijelom .. |
|
| |||
| |||
| Ako vaša matična ploča je događaj Pentium D sad ste vjerojatno će trebati novi. CPU neće učiniti 7600GS bilo koji bolji. You're vrste napasti zid ovdje, ispričavam se. Jedina stvar koju mogu reći je da pričekate malo: ima dobre kartice za jeftine izlazili. Ako igramo drugo nego GTA4, nova kartica će vam dati pogurati, čak i ako je ograničen donekle po CPU.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Da ne sviram to nije nigdje u blizini kraju svijeta, sam druge igre koje bi mogao učiniti sa malo više prostor za disanje, grafika mudar. Thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nvidia GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 9 | 20. listopad 2008 00:52 |
| Nvidia geforce mx4000 | tiaki | Graphics Cards & Monitors | 6 | 9. rujna 2007 12:10 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Idite 6150 | JESI | Graphics Cards & Monitors | 2 | 4. svibanj 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Graphics Cards & Monitors | 5 | 20. ožujak 2007 13:50 |
| Inno3d Geforce 7600gs 256MB AGP | Technophobe | General Hardware Chat | 16 | 1. ožujak 2007 16:51 |
| Thread Tools | |
| |