kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Replace Nvidia Geforce 7600GS

Reply

Téma eszközök
Old Április 19 2009, 21:20
Új tag Csoport

Default Replace Nvidia Geforce 7600GS

Helló srácok - Én vagyok arra, hogy frissítse a grafikus kártya a számítógépet, hogy valamit jobban képesek megbirkózni az újabb játék a kibocsátások, például a GTA4, a Rainbow Six: Vegas 2, stb
Nos, van egy Pentium D 2,8, ez tényleg megéri korszerűsítés egyáltalán? Abban a pillanatban, GTA4 is játszhatók le - elviselhetetlen frame arány és szörnyû keresett textúrák, és játékok, mint például a Neverwinter Nights 2 csak sikerül üdülés lejátszható.

Nem vagyok arra, hogy sokkal többet költenek, mint 100 £ (ami tudom, nem megy, hogy nekem a felső sor a kártya).

Én már jó tapasztalatai nVidia a múltban, úgy én is előnyben az egyik a kártyákat, de nyitott minden olyan javaslatot.

Specs - HP Pavilion, Windows XP Media Center 2005 SP3, az Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, nVidia GeForce 7600GS, VGA LCD-monitor, Realtek HD hang

PS Ha már kimaradt valami fontos, csak hadd tudja, és én az info.

Köszönöm!
Old 19. április 2009, 22:00
Donor Group

Ne sokat várnak a Pentium D, de alacsonyabb sysreq játékokat futtatni kell az OK gombra a lendületet.

http://www.ebuyer.com/product/159719

Is szükség van egy új, PSU, ha az egyik itt nem olyan nagy (OEM állomány pedig nem)

http://www.ebuyer.com/product/150985
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 20 2009, 09:14
Új tag Csoport

Köszönöm a javaslatokat - Van mérlegelni korszerűsítése a Core 2 Duo, de pénz kérdése. A Pentium D fogantyúknál néhány dolog elég jól - Én nem szenvednek veszteséget keretében mérték cod4 közepes beállítások páratlan számítógépek, hogyan kezeli a dolgokat.

Gondolod, hogy a grafikus kártya lehetővé teszi, hogy nekem van GTA4? Nem vagyok arra, hogy futtassa a magas beállításokat, csak hogy lejátszható. Van-e, az Ön véleménye szerint a legjobb kártya a Árfekvés a játékokhoz?

Köszönöm
James
Old Április 20 2009, 14:06
Donor Group

GTA4 valószínűleg nem fog futni. A CPU túl sok az akadály.

Ez a legjobb kártya a ártartományban.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old 20. április 2009, 18:22
Új tag Csoport

Ok, köszönöm.

A későbbiekben is, amit a CPU mit ajánlani egy megfizethető (ISH) upgrade? Én mondtam, általában kell vásárolni egy megfelelő alaplap minden egyes CPU, ez az eset?

Is, mit gondolsz a 7600GS lenne kezelni jobb, ha én egy jobb CPU? Vagy azt én néztem korszerűsítés CPU és grafika?

Ha tudtam biztosítani, hogy én csak vesz egy teljesen új számítógépet ..
Old Április 20 2009, 18:35
Donor Group

Ha az alaplap pedig egy Pentium D Most már valószínűleg kell egy újat.

A CPU nem a 7600GS a jobb.

Te kedves, legfeljebb a fal itt van, bocsi. Az egyetlen dolog, el lehet mondani, hogy várjon egy kicsit: a jó kártyák jön ki olcsó. Ha játszani nem GTA4, új kártya Önnek erősíti, még ha csak kissé a CPU.
Old Április 20 2009, 18:38
Új tag Csoport

Persze nem játszik, nem mindenhol közel a világ vége, már más játékok is, hogy van egy kis lélegzetvételnyi, grafikát bölcs.

Köszönjük a segítséget!
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.