![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló srácok - Én vagyok arra, hogy frissítse a grafikus kártya a számítógépet, hogy valamit jobban képesek megbirkózni az újabb játék a kibocsátások, például a GTA4, a Rainbow Six: Vegas 2, stb Nos, van egy Pentium D 2,8, ez tényleg megéri korszerűsítés egyáltalán? Abban a pillanatban, GTA4 is játszhatók le - elviselhetetlen frame arány és szörnyû keresett textúrák, és játékok, mint például a Neverwinter Nights 2 csak sikerül üdülés lejátszható. Nem vagyok arra, hogy sokkal többet költenek, mint 100 £ (ami tudom, nem megy, hogy nekem a felső sor a kártya). Én már jó tapasztalatai nVidia a múltban, úgy én is előnyben az egyik a kártyákat, de nyitott minden olyan javaslatot. Specs - HP Pavilion, Windows XP Media Center 2005 SP3, az Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, nVidia GeForce 7600GS, VGA LCD-monitor, Realtek HD hang PS Ha már kimaradt valami fontos, csak hadd tudja, és én az info. Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne sokat várnak a Pentium D, de alacsonyabb sysreq játékokat futtatni kell az OK gombra a lendületet. http://www.ebuyer.com/product/159719 Is szükség van egy új, PSU, ha az egyik itt nem olyan nagy (OEM állomány pedig nem) http://www.ebuyer.com/product/150985
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a javaslatokat - Van mérlegelni korszerűsítése a Core 2 Duo, de pénz kérdése. A Pentium D fogantyúknál néhány dolog elég jól - Én nem szenvednek veszteséget keretében mérték cod4 közepes beállítások páratlan számítógépek, hogyan kezeli a dolgokat. Gondolod, hogy a grafikus kártya lehetővé teszi, hogy nekem van GTA4? Nem vagyok arra, hogy futtassa a magas beállításokat, csak hogy lejátszható. Van-e, az Ön véleménye szerint a legjobb kártya a Árfekvés a játékokhoz? Köszönöm James |
|
| |||
| |||
| GTA4 valószínűleg nem fog futni. A CPU túl sok az akadály. Ez a legjobb kártya a ártartományban.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ok, köszönöm. A későbbiekben is, amit a CPU mit ajánlani egy megfizethető (ISH) upgrade? Én mondtam, általában kell vásárolni egy megfelelő alaplap minden egyes CPU, ez az eset? Is, mit gondolsz a 7600GS lenne kezelni jobb, ha én egy jobb CPU? Vagy azt én néztem korszerűsítés CPU és grafika? Ha tudtam biztosítani, hogy én csak vesz egy teljesen új számítógépet .. |
|
| |||
| |||
| Ha az alaplap pedig egy Pentium D Most már valószínűleg kell egy újat. A CPU nem a 7600GS a jobb. Te kedves, legfeljebb a fal itt van, bocsi. Az egyetlen dolog, el lehet mondani, hogy várjon egy kicsit: a jó kártyák jön ki olcsó. Ha játszani nem GTA4, új kártya Önnek erősíti, még ha csak kissé a CPU.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Persze nem játszik, nem mindenhol közel a világ vége, már más játékok is, hogy van egy kis lélegzetvételnyi, grafikát bölcs. Köszönjük a segítséget! |