![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי חבר 'ה - אני מסתכל על מנת לשדרג את כרטיס המסך של המחשב שלי למשהו טוב יותר מסוגלים להתמודד עם עוד משחק אחרון משחרר, כמו GTA4, Rainbow Six: Vegas 2 וכו'
בהתחשב יש לי פנטיום D 2.8, האם זה באמת שווה לשדרג בכלל? ברגע GTA4 הוא unplayable - נסבלת מסגרת חליפין וכמה נורא להסתכל textures, ומשחקים כגון Neverwinter Nights 2 כמעט הצליחו להישאר playable. אני לא מסתכל להוציא הרבה יותר מ 100 £ (אשר אני יודע הוא לא הולך לתת לי את השורה העליונה של הכרטיס). אני כבר היה ניסיון טוב עם nvidia בעבר, לכן ההעדפה שלי היא אחד הקלפים שלהם, אבל אני פתוח לכל הצעות. מפרט - HP ביתן, Windows XP Media Center 2005 SP3, אינטל פנטיום D 2.8 GHz, 2Gig DDR2, nvidia Geforce 7600GS, VGA LCD לפקח Realtek HD סאונד נ.ב. אם אני כבר לא נותר דבר חשוב, רק תן לי ואני יודע את נספק מידע. תודה! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אין הרבה צופים מתוך פנטיום D אבל נמוך sysreq משחקים אישור צריך לרוץ עם הגבר.
http://www.ebuyer.com/product/159719 אולי גם צריך חדשה PSU אם אחד שם לא כל כך טובות (מניות אלו אינן OEM) http://www.ebuyer.com/product/150985
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
תודה על ההצעות - אני נחשב שדרוג ל Core 2 Duo, אך הכסף הוא בעיה. את פנטיום D מטפל כמה דברים די טוב - אני לא לסבול הפסד ב מסגרת הדולר ב CoD4 בבית בינוני הגדרות, תמוה כיצד לטפל במחשבים דברים.
האם אתה חושב כי כרטיס המסך יאפשר לי לשחק GTA4? אני לא מסתכל על מנת להריץ אותו בהגדרות גבוהות, פשוט להפוך אותו playable. האם זה, את דעת הקהל, את מיטב כרטיס טווח המחירים עבור המשחקים? תודה ג 'יימס |
|
|
|||
|
|||
|
GTA4 סביר להניח שלא לפעול. את יותר מדי CPU של תקלה.
זה הכי טוב כרטיס של טווח המחירים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
|||
|
|||
|
בסדר תודה.
לקבלת בעתיד CPU מה הייתם ממליצים בתור affordable (איש) לשדרג? אני אומר לך, בדרך כלל צריך לקנות מתאים ללוח האם ספציפית עבור כל מעבד, האם זה מקרה? כמו כן, האם אתה חושב 7600GS היה לנהל טוב יותר אם היה לי מעבד יותר טוב? או הייתי מסתכל להיות שדרוג מעבד ו גרפיקה? אם אני יכול להרשות לעצמי, אני רק רוצה לקנות מחשב חדש לגמרי .. |
|
|
|||
|
|||
|
אם לוח האם הוא עושה פנטיום D עכשיו סביר להניח שאתה צריך אחד חדש.
ה CPU לא יהפכו את 7600GS יותר טוב. אתה סוג של למעלה נגד הקיר כאן, מצטער. הדבר היחיד שאני יכול לומר לך הוא לחכות קצת: שם טוב עבור כרטיסי יוצא זול. אם אתה משחק במשחקים מלבד GTA4, כרטיס חדש ייתן לך לשפר, גם אם הוא מוגבל במידה מסוימת על ידי CPU.
|
|
|
|||
|
|||
|
כן לא משחק זה לא מקום ליד סוף העולם, יש לי משחקים אחרים יכולים לעשות את זה עם קצת יותר מרחב נשימה, גרפיקה חכם.
Thanks for your help! |