![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys - I'm looking atnaujinti vaizdo plokštė mano kompiuteryje kažkas galėtų geriau susidoroti su neseniai žaidimo versiją, pvz GTA4, Rainbow Six: Vegas 2 ir tt Atsižvelgiant turiu Pentium D 2.8, tai tikrai verta atnaujinti visais? Šiuo metu GTA4 yra unplayable - netoleruotinas kadravimo ir kai patekęs ieškote tekstūros ir žaidimų, tokių kaip Neverwinter Nights 2 beveik pavyko sustabdyti playable. I'm not looking praleisti daugiau nei £ 100 (kurį aš žinau nesiruošia mane linijos kortelės viršuje). Man buvo gera patirtis su nVidia ir anksčiau, todėl mano pirmenybė vienai iš jų korteles, tačiau aš esu atviras visus pasiūlymus. Equipment - HP Pavilion, Windows XP Media Center 2.005 SP3 Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, nVidia GeForce 7600GS VGA LCD monitorius, Realtek HD garso PS Jei aš paliktas nieko svarbaus just let me know and I'll suteikti informacijos. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Negalima tikėtis daug iš Pentium D, bet mažesnė SysReq žaidimai turėtų veikti OK su padidinti. http://www.ebuyer.com/product/159719 Taip pat turės naują PSU, jei vienas nėra toks didelis (atsargos OEM jų yra ne) http://www.ebuyer.com/product/150985
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už pasiūlymus - turiu laikyti atnaujintu Core 2 Duo, tačiau pinigų klausimas. Pentium D rankenos kai kurie dalykai labai gerai - aš patirti jokių frame rate nuostolio CoD4 vidutinio parametrus, nelyginis, kaip kompiuteriai, rankena dalykų. Ar manote, kad vaizdo plokštė leis man žaisti GTA4? I'm not looking paleisti aukštoje nustatymus, tiesiog padaryti jį žaisti. Ar, jūsų nuomone, geriausias kortelė kainų intervalas žaidimų? Ačiū James |
|
| |||
| |||
| GTA4 greičiausiai neveiks. Procesorius yra per daug kliūčių. Tai geriausias kortelės kainos.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū. Ateičiai Kas procesoriaus patartumėte kaip įperkamas (ish) atnaujinti? Aš sakiau jums dažniausiai reikia pirkti reikia plokštės už kiekvieno konkretaus procesoriaus, tai atveju? Be to, Jūs manote 7600GS pavyks geriau, jei aš geriau CPU? Ar man bus pažvelgti modernizavimo CPU ir grafika? Jei galėčiau sau leisti, aš tiesiog nusipirkti visiškai naują kompiuterį .. |
|
| |||
| |||
| Jei jūsų pagrindinė plokštė daro Pentium D Dabar jūs tikriausiai reikia naujo. CPU neteiks 7600GS bet geriau. Jūs natūra iki nuo sienos čia, atsiprašau. Vienintelis dalykas, galiu pasakyti yra tai, kad palaukti truputį: ten gerai kortelės išeina už pigius. Jeigu jums žaisti žaidimus, išskyrus GTA4, nauja kortelė Jums didinti, net jei jis tik šiek tiek pagal procesoriaus.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Taip negalima žaisti nėra niekur arti pasaulio pabaigos, turiu kitų žaidimų, kurie galėtų daryti su šiek tiek daugiau kvėpuoti, grafika išmintingas. Thanks for your help! |