rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Zastąpienie dla nVidia GeForce 7600GS

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 kwiecień, 2009, 21:20
Nowe państwa grupy

Default Zastąpienie dla nVidia GeForce 7600GS

Cześć chłopaki - I'm looking aktualizacji karty graficznej w moim komputerze coś lepiej radzić sobie z nowszych wydaniach gry, takie jak GTA4, Rainbow Six: Vegas 2, itp.
Biorąc Mam Pentium D 2.8, to naprawdę warto modernizacji na wszystkich? Obecnie GTA4 jest niemożliwe - nie do klatek, a niektóre straszne patrząc tekstury i zabawach, takich jak Neverwinter Nights 2 tylko zarządzać pobytu grywalna.

I'm not looking wydać dużo więcej niż £ 100 (które znam nie będzie się do mnie z góry na linii karty).

I've had dobre doświadczenia z nVidia w przeszłości, więc moje preferencje dla jednego ze swoich kart, ale jestem otwarta na wszelkie sugestie.

Specyfikacja - HP Pavilion, Windows XP Media Center 2005 z dodatkiem SP3, Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, nVidia GeForce 7600GS, VGA LCD, dźwięk Realtek HD

PS Jeśli I've opuszczone nic ważne just let me know and I'll dostarczają informacji.

Dzięki!
Old 19 kwiecień, 2009, 22:00
Grupa dawcy

Nie spodziewaj się wiele od Pentium D, ale niższe WymSyst gry powinien działać OK z pobudzenia.

http://www.ebuyer.com/product/159719

Warto również potrzebę nowego PSU jeśli jedna nie jest tak wielka (zasoby te nie są OEM)

http://www.ebuyer.com/product/150985
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 20 kwietnia 2009, 09:14
Nowe państwa grupy

Dzięki za sugestie - Mam uznać modernizację do Core 2 Duo, ale jest kwestią pieniędzy. Pentium D obsługuje kilka rzeczy całkiem dobrze - I niepogarszania utraty klatek na CoD4 na średnich ustawieniach, obsługi komputerów, jak dziwne rzeczy.

Czy uważasz, że karta graficzna pozwoli mi grać GTA4? I'm not looking uruchamianie go przy wysokich ustawieniach, po prostu je odtworzyć. Czy, Pana zdaniem, najlepsze karty w przedziale cenowym do gier?

Dzięki
James
Old 20 kwietnia 2009, 14:06
Grupa dawcy

GTA4 prawdopodobnie nie będzie działać. Procesor jest zbyt wiele przeszkodą.

Jest to najlepsze karty w przedziale cenowym.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 20 kwietnia 2009, 18:22
Nowe państwa grupy

Ok dzięki.

W przyszłości procesorów, co Pan polecić jako cenowo (ish) upgrade? I'm ci trzeba kupić odpowiednie płyty główne dla każdego konkretnego procesora, jest to przypadek?

Ponadto, czy uważasz, że 7600GS będzie zarządzać lepiej, gdybym miał lepszy procesor? Albo bym się patrząc na modernizację CPU i grafika?

Jeśli mogę sobie pozwolić, I'd prostu kupić cały nowy komputer ..
Old 20 kwietnia 2009, 18:35
Grupa dawcy

Jeśli płyta główna robi Pentium D teraz będzie prawdopodobnie potrzebny jest nowy.

CPU nie będzie w lepszej 7600GS.

You're rodzaju przeciwko ścianie tutaj, przepraszam. Jedyne co mogę powiedzieć, to poczekaj chwilę: istnieje dobre karty coming out dla tanich. Jeśli gier innych niż GTA4, nowa karta daje wzrost, nawet jeśli jest nieco ograniczona przez procesor.
Old 20 kwietnia 2009, 18:38
Nowe państwa grupy

Tak nie gra nie jest wszędzie blisko końca świata, mam inne gry, które mogłyby zrobić z trochę więcej miejsca w oddychaniu, grafika mądry.

Dziękujemy za pomoc!
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.