mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Înlocuirea pentru NVIDIA GeForce 7600GS

Reply

Thread Tools
Old 19 aprilie 2009, 21:20
Noile state Group

Salut baieti - Caut să faceţi upgrade de placă grafică, în calculatorul meu ceva mai bun pentru a putea face faţă cu mai recente versiuni joc, cum ar fi GTA4, Rainbow Six: Vegas 2, etc
Având în vedere Am un Pentium D 2.8, este cu adevărat în valoare de modernizare la toate? În momentul de faţă GTA4 este unplayable - intolerabil frame rate şi unele oribil căutaţi texturi, si jocuri, cum ar fi Neverwinter Nights 2 doar despre a reuşit să rămână redate.

Nu sunt în căutarea de a petrece mult mai mult de £ 100 (ceea ce stiu nu este de gând să-mi aduci un top de la linia de carte).

Am avut experienta buna cu nVidia în trecut, aşa că-mi este preferinţa pentru unul dintre cardurile lor, dar sunt deschis la sugestii.

Specs - HP Pavilion, Windows XP Media Center 2005 SP3, Intel Pentium D 2.8 GHz, 2Gig DDR2, NVIDIA GeForce 7600GS, VGA monitor LCD, de sunet Realtek HD

PS Dacă am omis ceva important spune-mi şi voi oferi informaţii.

Mulţumesc!
Old 19 aprilie 2009, 22:00
Grupul de donator

Nu vă aşteptaţi la mult de la un Pentium D, dar mai mică sysreq jocuri OK ar trebui să ruleze cu un impuls.

http://www.ebuyer.com/product/159719

S-ar putea de asemenea, nevoie de un nou PSU în cazul în care o acolo nu este atât de mare (stoc cele OEM nu sunt)

http://www.ebuyer.com/product/150985
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 aprilie 2009, 09:14
Noile state Group

Multumesc pentru sugestii - Am considerat actualizarea la un Core 2 Duo, dar este o problemă de bani. De Pentium D mânere unele lucruri destul de bine - nu am suferi pierderi în cadrul rata medie pe CoD4 la setări, ciudat cum calculatoarele manipula lucruri.

Credeţi că placă grafică-mi va permite să joace GTA4? Nu sunt căutaţi pentru a rula la setările de mare, la fel face redate. Este, în opinia dumneavoastră, cea mai bună carte în intervalul de preţuri pentru jocuri?

Mulţumesc
James
Old 20 aprilie 2009, 14:06
Grupul de donator

GTA4, probabil, nu va rula. Procesorul nu are prea mult de un obstacol.

Aceasta este cea mai bună carte în intervalul de preţuri.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 20 aprilie 2009, 18:22
Noile state Group

Bine, mersi.

Pentru viitor referinţă ce procesor ar puteţi recomanda ca o accesibile (ISH) upgrade? Am spus în general, trebuie să cumpăraţi o placa de bază pentru fiecare procesor, este în acest caz?

De asemenea, crezi ca un 7600GS ar gestiona mai bine dacă aş avea un procesor mai bine? Sau mi-ar fi uitat la modernizarea CPU şi grafica?

Dacă aş putea permite, aş cumpăra doar un nou calculator ..
Old 20 aprilie 2009, 18:35
Grupul de donator

Dacă placa de bază este să faci un Pentium D acum va probabil nevoie de unul nou.

Procesorul nu va face nici un 7600GS mai bine.

Esti un fel de sus faţă de un perete aici, îmi pare rău. Singurul lucru care vă pot spune este sa stai un pic: nu e bine carduri care ies de ieftine. Dacă juca jocuri, altele decât GTA4, o nouă carte iti va da un impuls, chiar dacă este oarecum limitat de procesor.
Old 20 aprilie 2009, 18:38
Noile state Group

Da, nu joc, nu este undeva în apropiere de sfârşitul celui de-al lumii, am alte jocuri care ar putea face cu un pic mai mult spatiu de respiraţie, grafica înţeleaptă.

Vă mulţumim pentru ajutor!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.