![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки - Тражим за надоградњу графичке картице у мој рачунар за нешто боље дорастао новије игре за штампу, као што су ГТА4, Раинбоу Сикс: Вегас 2, итд С обзиром да имам Пентиум Д 2,8, је ли стварно вреди ал̌урирате на свим? Тренутно ГТА4 је унплаыабле - неподносив фраме ратес и неке страшне потрази текстуре и игара, као што су Неверуинтер Нигхтс 2 праведан о успевају да се може играти. Им 'не желе да потрошите много више од £ 100 (које ја знам не иде за добити мене врху линију картице). Ја сам имао добра искуства са НВИДИА у прошлости, тако да је мој склоност за једну од њихових картицама, али сам отворен за сваку сугестију. Спецификације - ХП Павиљон, Уиндоус КСП Медиа Центер 2005 СП3, Интел Пентиум Д 2,8 ГХз, 2Гиг ДДР2, НВИДИА ГеФорце 7600ГС, ВГА ЛЦД монитор, Реалтек ХД звук ПС Ако сам изоставити нешто важно само јавите ми и ја ћу дати инфо. Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не очекујте много од Пентиум Д али нижи сысрек игре требало покренути реду са погурати. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/159719 Можда потребан нови псу ако је један у нема тако велики (залиха ОЕМ оне нису) хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/150985
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала за предлоге - Имам сматра надоградњом на Цоре 2 Дуо, али новац је проблем. Тхе Пентиум Д ручке неке ствари јако добро - Ја не претрпи губитак у оквиру стопа на ЦоД4 на медиум подешавањима, ак томе како компјутери руковати ствари. Мислите ли да графичка картица ће допустити мене за игра ГТА4? Им 'не желе покренути на хигх подешавањима, само се може играти. Да ли је, по вашем мишљењу, најбоља картица у цену распон за гаминг? Хвала Џејмс |
|
| |||
| |||
| ГТА4 вероватно неће приказивати. ЦПУ је превише је запрека. То је најбоља картица у цену опсега.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ок хвала. За будућу референцу ЦПУ што би сте препуштено као приуштиву (исх) упграде? Рекао сам ти уопштено потреба за одговарајућу матичну плочу за сваку одређену ЦПУ, је овај случај? Такође, да ли мислите да би један 7600ГС управљати боље ако сам имао бољи ЦПУ? Или бих се гледа на надоградњу ЦПУ и графику? Ако сам могао да дозволи да, ја бих само купити ново рачунар цијелом .. |
|
| |||
| |||
| Ако ваша матична плоча је догађај Пентиум Д сад сте вероватно ће требати нови. ЦПУ неће учинити 7600ГС било који бољи. Ыоу'ре врсте напасти зид овде, извињавамо се. Једина ствар коју могу рећи је да сачекате мало: има добре картице за јефтине излазили. Ако играмо друго него ГТА4, нова картица ће вам дати погурати, чак и ако је ограничен донекле по ЦПУ.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Да не свирам то није нигде у близини крају света, сам друге игре које би могао да учини са мало више простор за дисање, графика мудар. Тханкс фор ыоур хелп! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| НВИДИА ГеФорце 9600ГТ вс. Пс3 | ЦодеФреакЦ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 20 октобар 2008 00:52 |
| НВИДИА ГеФорце мкс4000 | тиаки | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 9. септембра 2007 12:10 |
| НВИДИА (Р) ГеФорце (Р) Идите 6150 | Јеси | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 4 мај 2007 23:27 |
| НВИДИА ГеФорце 5300? | Џош С | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 20 март 2007 13:50 |
| Инно3д ГеФорце 7600гс 256МБ АГП | Тецхнопхобе | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 1 март 2007 16:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |