![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar - Ben benim bilgisayar bir şey daha iyi gta4, Rainbow Six: Vegas 2, vb gibi daha yeni oyun bültenleri, baş mümkün için grafik kartı yükseltmek için arıyorum Ben göz önüne alındığında bir Pentium D 2,8, gerçekten hiç değeri yükseltmek mi? Şu gta4 At oynanamaz olduğunu - çekilmez çerçeve oranları ve bazı korkunç görünümlü dokular ve oyunlar Neverwinter Nights 2 gibi sadece yönetilmesini çalnabilir kalmak için. Ben çok fazla 100 YTL harcama yapmak (ki biliyorum arıyor değilim yaz çizgi kartın üst alacaksın değil) olduğunu. Ben, bu benim kendi tercihi bir kart için geçmişte nVidia ile iyi bir deneyim elde ettik, ancak herhangi bir öneri açık yaşıyorum. Özellikler - HP Pavillion, Windows XP Media Center 2005 SP3, Intel Pentium D 2,8 GHz, 2Gig DDR2, NVIDIA GeForce 7600GS, VGA LCD ekran, Realtek HD ses Not: Eğer hemen her şey bana haber ve bilgi vereceğiz izin önemli ihmal ettik. Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium D, ancak çok beklemek musunuz alt SysReq oyunları artırma ile Tamam'ı gitmeli. http://www.ebuyer.com/product/159719 Eğer içinde bir bu kadar büyük değil de olabilir (hisse senedi OEM olanlar değil) yeni bir PSU gerekir http://www.ebuyer.com/product/150985
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Öneriler için teşekkürler - Bir Core 2 Duo yükseltme olarak var, ama para bir konu. Pentium D gayet güzel bazı şeyler işleme - Ben tek nasıl şeyleri ele orta ayarlara göre COD4 üzerinde kare bir kayıp, zarar. Bu grafik kartı bana gta4 oynamaya izin verir mi? Yüksek ayarlara göre çalıştırmak için, sadece çalnabilir yapmak arıyor değilim. Is it, bir görünüm, oyun fiyat aralığında en iyi kart? Teşekkürler James |
|
| |||
| |||
| Gta4 muhtemelen yayınlanmayacaktır. CPU çok fazla bir engel bir. Bu fiyat aralığında en iyi kart.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Tamam teşekkürler. Yükseltme CPU bir ekonomik (imsi olarak tavsiye ederim ileride başvurmak için)? Ben genellikle her işlemci için uygun bir anakart satın almanız gerekir, bu durumda söyledim mi? Ayrıca, eğer daha iyi bir işlemci olan bir 7600GS daha iyi yönetmek düşünüyorsunuz? Yoksa CPU yükseltme bakıyor olacak ve grafik? Eğer göze gelebilir, ben sadece .. yepyeni bir bilgisayar satın almak istiyorum |
|
| |||
| |||
| Eğer anakart artık büyük olasılıkla yeni bir gerekir Pentium D yapıyor. Bu CPU 7600GS daha iyi yapmaz. Kadar boşuna burada, üzgünüm tür demektir. Sana bir süre beklemek için: bu iyi kartları ucuz için geleceğini söyleyen tek şey. Eğer oyun gta4, yeni bir kart başka bir oyun olsa bile, bu bir CPU ile sınırlı's artırmak verecektir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Evet öyle değil her yerde dünyanın sonuna yakın, bu grafik akıllıca, biraz daha nefes alanı ile yapabileceği başka oyunlar var oynamıyorum. Thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |