![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці - Я з нетерпінням оновлення графічної карти в моєму комп'ютері щось краще впоратися з останні релізи ігор, таких як GTA4, Rainbow Six: Vegas 2 і т.д. Я вважаю Pentium D 2.8, чи варто оновлення взагалі? На даний момент GTA4 неіграем - нестерпно частоту кадрів, а деякі потрапили Потрібні текстури, і такі ігри, як Neverwinter Nights 2 майже вдається залишатися відтворюватися. Я не шукаю витрачати набагато більше, ніж £ 100 (яку я знаю не збирається змусити мене початок рядка карти). Я був хороший досвід роботи з NVidia і в минулому, тому мої переваги для одного з своїх карт, але я відкрита для будь-яких пропозицій. Характеристики - HP Pavilion, Windows XP Media Center 2005 SP3, Intel Pentium D 2,8 ГГц, 2gig DDR2, NVIDIA GeForce 7600GS, VGA РК-монітор, Realtek HD звук PS Якщо я пішов з нічого важливого, просто дайте мені знати, і я надам інформацію. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не чекайте багато чого від Pentium D, але нижче SysReq гра повинна запуститися з наддуву. http://www.ebuyer.com/product/159719 Також може знадобитися новий блок живлення, якщо той, там не настільки велика (OEM складі них такими не є) http://www.ebuyer.com/product/150985
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дякуємо за пропозицію - я вважаю переходу на Core 2 Duo, але грошей є проблемою. Pentium D виконує деякі речі досить добре - я страждаю без втрати частоти кадрів на CoD4 на середніх настройках, непарний, як комп'ютери ручкою речей. Як ви думаєте, що графічна карта дозволить мені грати в GTA4? Я не шукаю, щоб запустити його на високих настройках, просто зробіть його відтворення. Чи можна, на вашу думку, кращий карт в ціновий діапазон для ігор? Спасибо Джеймс |
|
| |||
| |||
| GTA4 буде, ймовірно, не працюють. Процесор занадто багато перешкод. Це найкраща карта в ціновому діапазоні.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ок спасибі. На майбутнє, що б ви процесор рекомендувати як доступного (МОГ) оновлення? Я сказав вам як правило, потрібно придбати відповідну плату для кожного конкретного процесора, це так? Крім того, ви думаєте, 7600GS буде управляти краще, якщо б у мене був найкращий процесор? Або б я дивився на модернізацію процесорів і графіка? Якби я міг собі це дозволити, я просто купити новий комп'ютер .. |
|
| |||
| |||
| Якщо ваша материнська плата робить Pentium D Тепер вам, імовірно, буде потрібно новий. Процесор не зробить 7600GS краще. Ви родом із стінки тут, вибачте. Єдине, що я можу сказати вам, якщо почекати якийсь час: є хороші карти виходили за дешево. Якщо ви граєте в гру, НЕ GTA4, нова карта дасть вам поштовх, навіть якщо вона обмежена по кілька процесорів.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Та не грав не в будь-якому найближчому кінці світу, у мене інші ігри, які могли б зробити з трохи більше перепочинок, графіки мудрим. Дякуємо за вашу допомогу! |
![]() |
|
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NVIDIA GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 9 | 20 жовтня 2008 00:52 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Графічні карти & Монітори | 15 | 26 жовтня 2007 02:09 |
| Nvidia GeForce MX4000 | tiaki | Графічні карти & Монітори | 6 | 9 вересня 2007 12:10 |
| Nvidia GeForce 5300? | Джош S | Графічні карти & Монітори | 5 | 20 березня 2007 13:50 |
| Inno3D GeForce 7600GS 256MB AGP | Технофобами | Генеральний обладнання чат | 16 | 1 березня 2007 16:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |