менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Заміна для NVidia GeForce 7600GS

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 квітня 2009, 21:20
Нові члени групи

Привіт хлопці - Я з нетерпінням оновлення графічної карти в моєму комп'ютері щось краще впоратися з останні релізи ігор, таких як GTA4, Rainbow Six: Vegas 2 і т.д.
Я вважаю Pentium D 2.8, чи варто оновлення взагалі? На даний момент GTA4 неіграем - нестерпно частоту кадрів, а деякі потрапили Потрібні текстури, і такі ігри, як Neverwinter Nights 2 майже вдається залишатися відтворюватися.

Я не шукаю витрачати набагато більше, ніж £ 100 (яку я знаю не збирається змусити мене початок рядка карти).

Я був хороший досвід роботи з NVidia і в минулому, тому мої переваги для одного з своїх карт, але я відкрита для будь-яких пропозицій.

Характеристики - HP Pavilion, Windows XP Media Center 2005 SP3, Intel Pentium D 2,8 ГГц, 2gig DDR2, NVIDIA GeForce 7600GS, VGA РК-монітор, Realtek HD звук

PS Якщо я пішов з нічого важливого, просто дайте мені знати, і я надам інформацію.

Спасибо!
Old 19 квітня 2009, 22:00
Донор групи

Не чекайте багато чого від Pentium D, але нижче SysReq гра повинна запуститися з наддуву.

http://www.ebuyer.com/product/159719

Також може знадобитися новий блок живлення, якщо той, там не настільки велика (OEM складі них такими не є)

http://www.ebuyer.com/product/150985
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 620 Вт Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 квітня 2009, 09:14
Нові члени групи

Дякуємо за пропозицію - я вважаю переходу на Core 2 Duo, але грошей є проблемою. Pentium D виконує деякі речі досить добре - я страждаю без втрати частоти кадрів на CoD4 на середніх настройках, непарний, як комп'ютери ручкою речей.

Як ви думаєте, що графічна карта дозволить мені грати в GTA4? Я не шукаю, щоб запустити його на високих настройках, просто зробіть його відтворення. Чи можна, на вашу думку, кращий карт в ціновий діапазон для ігор?

Спасибо
Джеймс
Old 20 квітня 2009, 14:06
Донор групи

GTA4 буде, ймовірно, не працюють. Процесор занадто багато перешкод.

Це найкраща карта в ціновому діапазоні.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 20 квітня 2009, 18:22
Нові члени групи

Ок спасибі.

На майбутнє, що б ви процесор рекомендувати як доступного (МОГ) оновлення? Я сказав вам як правило, потрібно придбати відповідну плату для кожного конкретного процесора, це так?

Крім того, ви думаєте, 7600GS буде управляти краще, якщо б у мене був найкращий процесор? Або б я дивився на модернізацію процесорів і графіка?

Якби я міг собі це дозволити, я просто купити новий комп'ютер ..
Old 20 квітня 2009, 18:35
Донор групи

Якщо ваша материнська плата робить Pentium D Тепер вам, імовірно, буде потрібно новий.

Процесор не зробить 7600GS краще.

Ви родом із стінки тут, вибачте. Єдине, що я можу сказати вам, якщо почекати якийсь час: є хороші карти виходили за дешево. Якщо ви граєте в гру, НЕ GTA4, нова карта дасть вам поштовх, навіть якщо вона обмежена по кілька процесорів.
Old 20 квітня 2009, 18:38
Нові члени групи

Та не грав не в будь-якому найближчому кінці світу, у мене інші ігри, які могли б зробити з трохи більше перепочинок, графіки мудрим.

Дякуємо за вашу допомогу!
Reply

Register

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
NVIDIA GeForce 9600GT vs. PS3 CodeFreakC Графічні карти & Монітори 9 20 жовтня 2008 00:52
NVIDIA GeForce 6200 LE Wutz Графічні карти & Монітори 15 26 жовтня 2007 02:09
Nvidia GeForce MX4000 tiaki Графічні карти & Монітори 6 9 вересня 2007 12:10
Nvidia GeForce 5300? Джош S Графічні карти & Монітори 5 20 березня 2007 13:50
Inno3D GeForce 7600GS 256MB AGP Технофобами Генеральний обладнання чат 16 1 березня 2007 16:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.