![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας, παιδιά βρεθεί αυτή η αναθεώρηση της πρώτης άδειας που λέει ότι μπορεί να παίξει crysis σε 1680 x 1050, λίγο ακριβό και λίγο Ott για εμένα, σίγουρα θα μείνει μαζί μου για το 8800 τώρα, ρίξτε μια ματιά να δούμε τι νομίζετε;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κριτήρια αξιολόγησης που λένε ότι στην ουσία σχεδόν η ίδια με την Ultra, και αυτό είναι με δύο GPUs και πολύ υψηλότερη τιμή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι το δικαίωμά σας στην κάρτα είναι χάλια
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| φτου! Πήρα την ultra τον περασμένο μήνα και μόλις άκουσα το 9800 ήταν εκτός ήμουν κλοτσιές μου αυτο
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι πραγματικά καλύτερη 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 28 Ιουν 2009 15:58 |
| Ερώτηση σχετικά με XFX 9800 GTX | joshua2209 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 8 Δεκ. 2008 17:51 |
| SLI 9800; Μπορεί. | Eltocliousus | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 29 Φεβ 2008 15:36 |
| Είναι αυτή η Nvidia 9800; | alex | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 6 Jan 2008 10:16 |
| ATI 9800 Pro μου πέθανε | dbuske | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 2 Αυγ 2007 13:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |