![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys rasti šio pirmoji kortelė peržiūrėti sako, kad ji gali vaidinti Crysis ne 1.680 x 1.050, šiek tiek brangiau ir truputį Ott už mane, aš tikrai gonna mano 8.800 dabar, pažiūrėkite patys pamatyti, ką jūs manote?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gairės pasakyti, kad tai beveik kaip "Ultra pats, ir tai yra su dviem GPU ir daug didesnę kainą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep dešinėje kortelė sucks
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Phew! Gavau Ultra paskutinį mėnesį ir kuo greičiau aš girdėjau 9.800 buvo atlikti Buvau kicking my self
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kuri yra tikrai geresnis 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Birželis 28, 2009 15:58 |
| Klausimas apie XFX 9.800 GTX | joshua2209 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 8 gruodis 2008 17:51 |
| SLI 9.800? Galbūt. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 29 vasaris 2008 15:36 |
| Tai Nvidia 9.800? | Alex | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 6 sausis 2008 10:16 |
| Mano ATI 9800 Pro mirė | dbuske | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 2 rugpjūtis 2007 13:31 |
| Temos įrankiai | |
| |