![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок момачки оснивати данашји преглед првих картицу која каже да то могу играти црысис на 1680 кс 1050, битни и мало прицеы отт за мене, ја ћу сигурно остати са својим 8800, за сада, имају поглед да видим шта ви мислите?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Репер рећи да је готово исто као и Ултра, и ово је са два ГПУс и много већу цену.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп десној картица је срање
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| фуј! Добио сам ултра прошлог месеца и чим сам чуо 9800 био сам се мрда мој самоуправе
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Које је стварно боље 9600/9800 | сетсуна фаиз сеиеи | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 28. јуна 2009 15:58 |
| Питање о КСФКС 9800 гткс | јосхуа2209 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 децембар 2008 17:51 |
| Сли 9800? Можда. | Елтоцлиоусус | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 29 фебруар 2008 15:36 |
| Да ли је ово НВИДИА 9800? | алекс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 6 јануар 2008 10:16 |
| Мој АТИ 9800 Про умро | дбуске | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 2 аугуст 2007 13:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |