![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Аз съм нов аниматор и ние правим малък филм в Мая 2009. Iwe използвате следната конфиг AMD Phenom 8450 X3 Три-Core процесор Гигабайта 780 G чипсет дънната платка (GA-MA78GM-S2H) 500 GB SATA HDD - Seagate2 GB, Корсар DDR2 RAM @ 800 Mhz XMS2 (2 GB) Enterage ATX кабинета + 450 Уотс ATI Radeon HD 3200 Graphics (synchmaster) на борда на картата Тъй като аз работя за моделиране дава фатална грешка и дневници изложени. Опитах Мая 7 също но същият проблем. Опитахме оформление на компютъра, преинсталиране Мая, изтриване на историята и температура на файлове и т.н. и т.н., нищо не работи. В texturing компютъра забавя. В облекло тя просто трупи от софтуера. Проверих функциите на борда на графичната карта на мрежата и това ми изглежда конфигурацията е достоен. Моят COMP човек беше ATI (ASUS) 3450 карта, за да се избегне това. Възможна ли е N-vidia карти като GE 8500/8600 по-добър вариант trhan горе? Моля, предполагат какво основни карти трябва да се използват за wrk гладко на моята машина. С уважение RA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква версия на Windows, който използвате и какъв драйвер за графични карти се използват и когато го намери на водача от?