![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Jsem nový animátor a děláme malý film v Maya 2009. Iwe se pomocí následujících config AMD Phenom 8450 X3 Tri-Core procesorů Gigabyte G 780 Čipová Základní desky (GA-MA78GM-S2H) 500 GB SATA HDD - Seagate2 GB, Corsair DDR2 RAM @ 800 Mhz XMS2 (2 GB) Enterage ATX kabinetu + 450 wattů ATI Radeon HD 3200 grafiku (synchmaster) na palubě karty Stejně jako i práce na modelování dává fatální chyba a přihlásí se. Snažil jsem se Maya 7, ale také stejný problém. Pokoušeli jsme se formátování PC, přeinstalovali Maya, mazání historie a dočasných souborů atd. atd., co pracoval. V texturování PC zpomaluje. Ve vybavení je jednoduše přihlásí z software. Ověřil jsem si vlastnosti palubního grafických karet na čisté a zdá se, můj config je slušné. Můj comp chlap naznačují ATI (ASUS) 3450 karet, aby se zabránilo to. Je N-Vidia karty, jako ge 8500/8600 lepší volba trhan výše? Prosím, co naznačují základní karty by měly být i použití k wrk bezproblémově na mém stroji. Pozdravy RA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakou verzi systému Windows je používáte a jaké ovladače pro grafické karty je vám pomocí a kdy jsi se dostal řidič z?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak mohu použít grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Potřeba nové grafické karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. ledna 2008 13:28 |
| Pomozte mi koupit nové grafické karty | bliz | Graphics Cards & Monitory | 33 | 27. listopadu 2007 19:15 |
| Které grafické karty ke koupi? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. listopad 2007 16:40 |
| Thread Nástroje | |
| |