![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Ja sam novi animator i mi radiš mali film u Maya 2009. Iwe koristite slijedeće config AMD Phenom 8450 X3 Tri-Core Processor Gigabajt 780 G chipset matične ploče (GA-MA78GM-S2H) HDD 500 GB SATA - Seagate2 GB, Gusar DDR2 RAM-a @ 800 MHz XMS2 (2 GB) Enterage ATX Kabinet + 450 W ATI Radeon HD 3200 grafika (synchmaster) karticu na brodu Kao što sam raditi na modeliranje daje kobne pogreške i logove out. JA pokušao Maya 7 ali također isti problem. Pokušali smo formating PC, ponovno instalirajte Maya, brisanje povijesti i temp files etc etc, ništa radili. U texturing PC usporava. U lažiranje to samo logove od softver. JA ček obilježja na brodu je grafička kartica na netu i čini se kako je moja konfig je pristojan. Moj comp predložen jedan momak ATI (ASUS) 3450 karticu kako bi se izbjeglo to. Je N-vidia kartice poput GE 8500/8600 bolju opciju trhan gore? Molimo vas da predloži šta osnovne kartice trebam koristiti kako bi wrk glatko na moj stroj. Pozdravi RA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja verzija sustava Windows koju koristite se i što vozač za grafičke kartice koju koristite i gdje ste se dobiti od vozača?
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako koristiti grafičku karticu Kao Ram? | Brazen | Graphics Cards & Monitors | 4 | 12 rujan 2009 03:16 |
| Trebate novu grafičku karticu | Black Magic | Graphics Cards & Monitors | 2 | 2. siječanj 2008 13:28 |
| Pomozite mi da kupite novu Grafička kartica | bliz | Graphics Cards & Monitors | 33 | 27. studeni 2007 19:15 |
| Koju grafičku karticu kupiti? | hartleyb | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |