kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Jobb grafikus kártya GA-MA78GM-S2H

Reply

Téma eszközök
Old December 10, 2008, 01:05
Új tag Csoport

Default Jobb grafikus kártya GA-MA78GM-S2H

Hé fiúk,

Én vagyok az új animátor és mi csinálunk egy kis film Maya 2009. Iwe használja a következő konfiguráció

AMD Phenom 8450 X3 Tri-Core processzor
Gigabyte 780 G lapkakészlet Alaplap (GA-MA78GM-S2H)
500 GB SATA HDD - Seagate2 GB,
Corsair DDR2 RAM @ 800 MHz XMS2 (2 GB)
Enterage ATX kabinet + 450 Watt
ATI Radeon HD 3200 grafikus (synchmaster) a fedélzeten kártya

Mivel dolgozom modellezésre mert végzetes hiba és naplófájlokhoz ki. Próbáltam Maya 7 is, de ugyanezt a problémát. Megpróbáltuk formátolás a számítógépet, újratelepítése Maya, törlése történelem és temp fájlokat, stb, stb, semmi sem működött. A textúrázás a számítógép lelassul.
Az árbocozat egyszerűen naplófájlokhoz ki a szoftvert.

Megnéztem a jellemzői a fedélzeten grafikus kártya a net, és úgy tűnik az én config tisztességes.

My comp srác arra utal, hogy az ATI (asus) 3450-kártyát, hogy elkerüljék azt. Van egy N-vidia kártyát, mint a GE 8500/8600 jobb alternatívának trhan a fenti?
Kérem arra utalnak, hogy milyen alapvető kártyát kell használni, hogy zökkenőmentesen wrk én gép.
Üdvözlettel
RA
Old December 14, 2008, 07:50
Rik
Tiltott Group

Default Jobb grafikus kártya GA-MA78GM-S2H

Milyen verziójú Windows akarsz használni és milyen meghajtót a grafikus kártya van ön használ, és honnan a vezetővel?

My System: Glowbox

Processzor (ok):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Alaplap:
Asus K8V-X
RAM memória:
512meg Infineon pc3200
Grafikus kártya (k):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 MB
Hangkártya:
AC97
Merevlemez (ek):
40gig, 80gig, és 200gig
Optikai meghajtó (k):
1 * A CD-író, 1 * DVD-ROM
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Most internet
Monitor (ok):
Dell 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hogyan kell használni a grafikai kártyát Ram? Brazen Grafikus kártyák és monitorok 4 Szeptember 12, 2009 03:16
Need új grafikus kártya Black Magic Grafikus kártyák és monitorok 2 2. Jan 2008 13:28
Segíts vásárolni egy új grafikus kártya bliz Grafikus kártyák és monitorok 33 27. november 2007 19:15
Milyen grafikus kártyát vásárolni? hartleyb Grafikus kártyák és monitorok 1 7. november 2007 16:40
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.