![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני חדש animator ואנו עושים סרט קטן ב מאיה 2009. Iwe משתמשים הבאות תצורה AMD Phenom 8450 X3 תלת מעבד Core Gigabyte 780 G שבבים לוח האם (GA-MA78GM-S2H) 500 GB SATA HDD - Seagate2 GB, Corsair DDR2 RAM @ 800 MHz XMS2 (2 GB) הקבינט Enterage ATX + 450 ווטס ATI RADEON HD 3200 גרפיקה (synchmaster) על הסיפון כרטיס כמו שאני עובד על זה modelling נותן שגיאה חמורה ואת יומני החוצה. ניסיתי מאיה 7 אבל גם את אותה בעיה. ניסינו formating את המחשב מחדש של מאיה, מחיקת ההיסטוריה טמפ קבצים וכו 'וכו', שום דבר לא עובד. בשנת texturing את PC slows למטה. בחודש זה פשוט חבל יומני מתוך התוכנה. בדקתי את המאפיינים של כרטיס המסך על הסיפון על נטו, וזה נראה לי תצורה הוא הגון. אזור comp הבחור הציע של ATI (ASUS) 3450 כרטיס כדי למנוע את זה. האם ט 'vidia-כרטיס ge 8500/8600 כמו אפשרות טובה יותר trhan הנ"ל? אנא מציעים כרטיס בסיסי מה כדאי לי להשתמש כדי wrk בצורה חלקה על המחשב שלי. דרישת שלום Ra |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| איזו גירסה של Windows אתה משתמש ומה את מנהל ההתקן עבור כרטיס המסך אתה משתמש והיכן השגת את הנהג מ?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד אני משתמש כרטיס המסך כמו רם? | הפליז | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 12 ספטמבר 2009 03:16 |
| צריך כרטיס מסך חדש | הקסם השחור | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 2nd ינואר 2008 13:28 |
| עזרו לי לקנות כרטיס מסך חדש | bliz | כרטיסי מסך & Monitors | 33 | -27 נובמבר 2007 19:15 |
| איזה כרטיס מסך כדי לקנות? | hartleyb | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 נובמבר 2007 16:40 |
| שרשרת כלים | |
| |