![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Esu naujas animacinis filmas ir mes tai darome mažas filmas Maya 2009. Iwe naudojate šias config AMD Phenom 8450 X3 Tri-Core Processor Gigabyte 780 G Chipset plokštė (GA-MA78GM-S2H) 500 GB SATA HDD - Seagate2 GB Corsair DDR2 RAM @ 800 MHz XMS2 (2 GB) Enterage ATX kabinetas + 450 W ATI Radeon HD 3200 graphics (synchmaster) laive kortelė Kaip dirbti modeliavimas suteikia lemtinga klaida ir žurnalai out. Bandžiau Maya 7 pat, bet ta pati problema. Mes bandėme formatuoti pc, naujo Maya, išbraukiant istorija ir temp failus ir tt ir tt, nieko jie dirba. Be tekstūravimo PC sulėtėja. Be takelažas jis tiesiog rąstus iš programinės įrangos. Sprawdziliśmy laive graphic kortele neto ir atrodo mano config geras savybes. Mano KOMP vaikinas pasiūlė ATI (Asus) 3450 kortelę išvengti. Ar N-vidia kortele kaip GE 8500/8600 geresnis pasirinkimas trhan pirmiau? Prašome pasiūlyti Kokie pagrindiniai kortelė turėčiau būti naudojami siekiant wrk sklandžiai mano mašina. Linkėjimai RA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas yra "Windows" versiją naudojate ir ką tvarkyklės grafikos plokštę naudojate ir kur jūs vairuotojui?